Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 10. sep. 2019 i alle områder

 1. 2 poeng
  GFS Fat Pat/Mean 90 er en super combo i humbucker-gitarer. Fat Pat minner om SH-5, en PAF med litt mer output. Låter veldig fint. Og Mean 90 er helt killer uansett prisklasse.
 2. 1 poeng
  Heisann! En liten låt jeg nettopp ble ferdig med. Er del av ett nytt prosjekt jeg har gående der jeg blander inn litt tyngre elementer i surfemusikken. https://beachbombband.bandcamp.com/track/napalm-nug Hadde vært hyggelig å høre hva dere syntes.
 3. 1 poeng
 4. 1 poeng
  Vi kjører en løsning på Invisions egne servere hvor de holder oppsikt automatisk mot sånt, så vi skal være i trygge hender
 5. 1 poeng
  Denne comboen står i de fleste USA Jackson og de dyreste Japan Jackson . Jeg liker bedre Dimarzio Tonezone i bridge ( neck pickup gir jeg nærmest blaffen i..... ) . Charvel USA jeg har bruker Dimarzio Evo i neck og Tonezone i bridge . Funker glimrende til klassisk "metal" bruk . Ellers har jeg i en ESP Japan NT m2 med : Bridge 12.5 K OHM Pegasus Trembucker Neck 7.5 K OHM Sentient – neck Disse er veldig klare og nøyaktige pickups uten å være for hotte - veldig bra til moderne extreme metal .
 6. 1 poeng
  For å samfatte det store problemet, som førte meg inn i denne businessen. Balanse mellom neck og bridge. Det er vanlig at neckpickup lages bright for å unngå at den blir for tung i bass og dermed låter muddy. Mens bridge lages noe hot for å feite opp den tynne lyden med mer bunndrag. Resultatet er gjerne noe bedre balanse i bass, men for mye topp i neck og for lite topp i bridge. Mitt bidrag til balanse, midrange, strengeseperasjon, harmonics, allrounder uavhengig av stilart eller forsterkerlyd, har vært bridgepickupen THE BUCK. Det er min «go to» i 80-90% av all spilletid gitarene mine får.
 7. 1 poeng
 8. 1 poeng
  Er vel bare å hive Seymour Duncan Jazz/JB sett i Jackson, så burde du klare deg fint
 9. 1 poeng
  Tok sin tid dette (nesten 9 måneder), men ENDELIG ferdig med del 2 av mitt Bathory prosjekt... 🤘😎🤘
 10. 1 poeng
  Da fikk jeg endelig et par timer til å sette meg ned med Cubase! Dette var et vanskelig tempo. Sliter også med å skrive melodier, så det blir litt mye improvisert pentaton-junking i leadgitar, men det flyter sånn noenlunde
 11. 1 poeng
  Endel pussing senere, fornøyd med treverket her, dette skal bli bra🙂
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.