Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 09. sep. 2019 i alle områder

 1. 7 poeng
  Dagens gitar. Denne vokser på meg, låter feiende flott.
 2. 3 poeng
  Freste halslomme i dag, sitter som et skudd. Da kan jeg ta resten av kanten rundt lomma med spindelpusseren og begynne å forme framsida.
 3. 2 poeng
  Endelig gjort litt med denne rakkeren. Var ikke helt fornøyd med halsprofilen, litt store skuldre. Fikk tatt av litt og nå er den i 59-landskapet. Har også skiftet litt deler.
 4. 1 poeng
  Heisann! En liten låt jeg nettopp ble ferdig med. Er del av ett nytt prosjekt jeg har gående der jeg blander inn litt tyngre elementer i surfemusikken. https://beachbombband.bandcamp.com/track/napalm-nug Hadde vært hyggelig å høre hva dere syntes.
 5. 1 poeng
  Vær rask hvis det dukker opp bra pickups i 400-600,- prisleie . De pleier å ryke fort på Finn .
 6. 1 poeng
 7. 1 poeng
  I dag har disse to Gibson L-4ene fått en god dose spilletid hver😊 Den ene uten og den andre med forsterker. 69 år skiller de😊
 8. 1 poeng
  Sa brura til... den andre brura?
 9. 1 poeng
  Har jo en habil pickupmaker her på forumet som leverer til flere av landets gitarmakere... @SteikBacon aka Edmire Music på den store fjasboka... har tre gitarer med hans pickuper. To fra Husemoen og en -54 Reissue Les Paul Custom (siste har jeg riktignok ikke fått anledning til å teste ennå... Long story). Ellers så har en Mason Electrics som har utrusta gitarer for både gitarister som yours truly og Vidar Busk. Åge Sæther i Kristiansund.
 10. 1 poeng
  Har god erfaring med GFS sine pickups, rimelige også
 11. 1 poeng
  Her er mitt nye brett Gikk fra Rockboard Solo med PolyTune-MicroPog-TS9-Echoplex Preamp til Rockboard Tres 3.1! VoodooLab 4x4 under brettet. gjenstår å plassere Footswitch til Orange ampen. Men må i ny stompbox for å få plass! takk for hjelp @Naigewron med tips og triks 🤩
 12. 1 poeng
  Noe inn og noe ut!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.