Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 05. sep. 2019 i alle områder

 1. 7 poeng
  På tide å melde seg inn i klubben 😎 Byttet til meg en 2015 Special (endelig en som ville ha min Wolfgang!). Nå blir det noen dager med å skrote G-force tullet, bytte litt plastikk, hardwire elektronikken (skrote printplate) og litt stell her og der. Spent på om jeg finner tonen med den flate og brede halsen. Og så er det jo alltid et tidsspørsmål før pickupene ryker ut her i huset. Hva mener folket om 61 pickupene som sitter i?
 2. 2 poeng
  Dette er en kul jazzgitar: Gibson L-4 fra 1941. Byttet stemmeskeuer og bånd. Ellers skal den være original😊
 3. 1 poeng
  https://forum.gibson.com/topic/143845-2018-sgs-with-61-pickups/
 4. 1 poeng
  Riktig svar er vel "fordi jeg er gammel", men jeg kan jo kamuflere det bak en påstand om at jeg lydmessig foretrekker å hardwire komponentene direkte - i tradisjonell 50´s wiring.
 5. 1 poeng
  Gøy sinnatagg som gjør én ting men gjør den tingen ganske bra.
 6. 1 poeng
  Da var ampen her, og den låter knall! Sjekket høyttaleren, og det er en Celestion G12H 30, det er vel ikke de som sitter i disse fra fabrikken eller? Tipper forsterkeren er 8-9 år. Tror ikke jeg skal klage!
 7. 1 poeng
  Modeling på budsjett Har i alle år måttet ty til hodetelefoner for å få øvd skikkelig hjemme, og har testet utallige varianter av mutieffekt, plugins osv. Har lenge vurdert helix, men er litt nølende til å gå «all in» på noe som er såpass stivt i pris.Kom over Hotones binary serie og fant ut at med den prisen var det verdt å prøve om ampmodeling er noe for meg. For å dekke mitt behov så behøvde jeg også Cab modelleren for å kunne koble til hodetelefoner. Amp simulerer flere kjente amper, har også innebygd cab simulator som er noe begrenset, men gjør at den kan kobles direkte til PA. Boksen har også en effektloop. Kjekk backup om ampen streiker. Cab sim har 100 forskjellige kabinetter. Hadde egentlig ikke lest stort om denne ettersom det var hodetelefontilkoblingen jeg kjøpte den for. Til min store glede så simulerer denne også flere typer poweramp, samt mikrofoner. Mikrofon kan også justeres i x/y/z akse. Boksen har også aux inn som er kjekt til backingtracks. Kvalitet på lyd kan jeg ikke annet enn å se meg fornøyd med. Jeg er jo ingen ekspert, men det er noe av det mer overbevisende jeg har hørt i modelingverdenen (hvertfall til prisen), men skulle gjerne A/B testet mot feks Helix. Litt lett å rote seg vekk med alle forskjellige mulighetene som finnes her. Uansett så fungerer det mer enn godt nok til en middelmådig gitarist som meg😊 må legge til at det ikke følger med strømforsyning. Hver pedal trekker 250mA, så sørg for å ha noe som leverer nok strøm😊
 8. 1 poeng
 9. 1 poeng
  Kult set, men ser for meg at det kan være vanskelig å finne nye skinn.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.