Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 25. aug. 2019 i alle områder

 1. 2 poeng
  Det gikk litt fort der ja. jeg fikk bånda ferdig bøyd på den lokale gitarsjappa, Musikktorget i Ålesund . Han Ulvestad der bøyer i ønsket radius. Kjøpte tre lengder. Vel hjemme klipte jeg ferdig bånd for bånd. Jeg rensket sporene for slipestøv og eventuelt annet rask. Så satte jeg båndet på plass i sporet, de var bøyd med mindre radius enn gripbrettet, det er viktig for å sikre at endene kommer godt ned til gripbrettet. Det sto da med begge endene ned i sporet, og midten over pga den mindre radiusen. Jeg brukte bare radiusblokken jeg slipte gripbrettet med for å trykke båndet ned i sporet. Ferdig. Jeg limte ingenting. Etterpå gikk jeg over med fretrockeren for å se om de var jevne. De som stakk opp fikk litt dask med en plasthammer. Etterpå er det den vanlige prosedyren med levelling, kroning, file endene og polere. Det ble veldig kurant resultat, den spiller rent i alle bånd og alle strengene. Det er bare å prøve, og evt feile.
 2. 2 poeng
 3. 1 poeng
  Under der befinner det seg noen skumputer til en formue, fra den gang jeg skrev for et hi-fi magasin
 4. 1 poeng
  De trekker ikke amp når de er av nei. Cioks, Decibel Eleven, Strymon, Truetone og Voodoo Lab er alle helt topp. Fuel Tank Classic har også lite isolering,så du risikerer støy hver gang du introduserer en ny pedal.
 5. 1 poeng
  Her gikk du litt fort frem. Har du lyst å fortelle litt mer inngående hvordan du gjorde det? Og om det var noe etterarbeid. Har en Jazzbass hals uten bånd som jeg tenkte kanskje å sette inn bånd i. Tror jeg slår fra meg å lage fretless. Såg ut som litt mye jobb, dessuten så tror jeg den blir lite brukt hvis jeg går for fretless. Artig i 10minutter, så blir den satt unna for godt, tipper jeg.
 6. 1 poeng
 7. 1 poeng
  Fuel Tank classic leverer 500 mA totalt på de åtte 9V-utgangene. Så hvis du bruker 240mA til Echoplexen har du "bare" 260mA igjen til alle de andre pedalene dine
 8. 1 poeng
  De er meget forskjellige delayer. Echoplex er en tape delay (digital emulert), som vil si at den har mye crispere og klarere repeats. Jeg synes personlig den er blant de aller beste "enkle" delaypedalene på markedet. Vær også oppmerksom på at den er veldig strømsulten - Den krever 240 mA, så du må fore den fra en "high power" output på en vanlig strømforsyning. Kobler du den til en vanlig 100mA utgang vil du nok ikke få spesielt gode resultater. Carbon Copy er en analog delay, og en av de mørkeste på markedet. Det vil si at delay trails har veldig lite høye frekvenser og låter veldig mørkt. Fordelen med det er at de ikke kommer i veien for spillingen din, men legger seg som et fint bakteppe bak det du spiller. Carbon Copy er en absolutt klassiker, og det er en grunn til at den er blant de mest solgte og mest populære delaypedalene gjennom tidene. Så det kommer an på hva du er ute etter. Begge to er meget gode pedaler, men som sagt med veldig forskjellig lyd.
 9. 1 poeng
  Takk for det jonta. Men jeg er bestemt på å bli «brukbar» på å ta sanger på øret. i dag føler jeg at jeg fikk betalt for at jeg har jobbet med å spille på gehør. Lærte meg første halvdel (intro&første solo) av «Black magic woman» på øret. Og da husket jeg den utenat også. Så for å bli flinkere til å huske sanger utenat så tror jeg dette er veien å gå. Jeg merker også at jeg lettere spiller sangene i 100% tempo når jeg ikke er avhengig av å stirre på tabs. Samt at jeg blir flinkere til å høre om det jeg spiller faktisk høres bra ut. Men her har jeg en laaaang vei å gå. 😳 Dette er sikkert elementært for mange her på forumet. Men for meg er det veldig gøy. 😜
 10. 1 poeng
  Lykke til med øvinga! Men det jeg forsøkte å si, var at, om du ikke får det til, så er det sikkert en annen vei du skal gå. Vi har alle våre kvaliteter/spesialiteter. Noen er veldig gode på det du har begitt deg ut på, andre spiller sykt fort, Noen er gode på utstyr og få ting til å virke og låte bra. Noen er alltid blakke og suger i band samasrbeid men er det musikalske limet i bandet. Noen er "vaktmesterenn" i bandet og er egentlig grunnen til at det eksisterer. Jeg har til gode å møte på han eller hun som er gode på allt.
 11. 1 poeng
  Kan anbefale Yamaha miksere. Bra kvalitet til bra pris. De var vel også tidlig ute med kompakte digitalmiksere, så det kan jo dukke opp noe til en billig penge, men da begynner de å ha vært brukt noen år. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=153418730 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=155721375
 12. 1 poeng
  Jeg ville også vurdert å legge mesteparten av pengene i PA, og heller oppgradere til digitalmikser på et senere tidspunkt, for dette kommer til å spise såpass mye av nåværende budsjett at det selv på bruktmarkedet blir vanskelig å finne noe som låter bra og ikke er altfor stort på de pengene som da gjenstår om det også skal dekke mikrofoner, monitorer, kabler osv. Bør være mulig å oppdrive noe analogt med 16 kanaler og en ålreit innebygget klang for en billig penge.
 13. 1 poeng
  Jeg ville i hvert fall sett på bruktmarkedet. Det er ikke stort man får innafor det budsjettet hvis man kjøper alt nytt.
 14. 1 poeng
  Ja det er en mulighet, spesielt nå som den til venstre er solgt:)
 15. 1 poeng
  Er det plass på brettet tro?
 16. 1 poeng
  Siden du ønsker det noe ala MH-1000 og Les Paul - har du prøvd ESP Eclipse? Halsen på disse føles litt som en smalere versjon av Gibson 60s hals, men fortsatt veldig rund og fin. Kan jo være greit å prøve en, hvis du har lyst på litt inspirasjon til halsen du skal bygge. Kroppen på Eclipse er også vesentlig smalere og føles litt som en superstrat, med god tilkomst over 12 bånd. Lydmessig så er det en hybrid av superstrat og les paul, men vil si at den heller noe mer mot les paul enn en superstrat. Kommer forøvrig med floyd også.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.