Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 20. aug. 2019 i alle områder

 1. 2 poeng
  Pickuper er til for å byttes. 😉
 2. 1 poeng
  Det som The Euphor skriver er nok det jeg ønsker å oppnå en dag. Mengde-trengingen er i gang. Jeg har funnet en side som heter guitarplayerbox.com. Den gir meg sanger med 3, 4 eller 5 akkorder. Den oppgir også hvilke akkorder sangene består av uten at jeg ser hvilken rekkefølge akkordene kommer i. Det blir en del enklere enn å starte fra scratch med en sang. Så kommer det kanskje etter hvert at jeg klarer å ta sanger uten noen hint. Å spille melodier på øret går ganske bra. Gitarsoloer som går litt raskere er vanskeligere. Da må jeg bruke Audacity til å senke tempoet eller isolere enkelttoner. ...en dag sitter jeg på hytta og drikker pils og klimprer på sanger som faller meg inn uten å være avhengig av tabs. Enkle gleder. :-)
 3. 1 poeng
  Som G-kid sier - en får Japan Jackson nede i 1500-2000 , og de er mye bedre enn de fleste Korea gitarene . Denne kjøpte jeg for 2000,- og den spiller meget bra ( etter noen timer med oppsett) . Problemet er at mange Floyd gitarer er helt feil satt opp . Dette er ikke lett for en nybegynner å ordne opp i . Duncan Design pickups er ok , men en kan bytte til bedre . Kopi Floyd er ikke topp kvalitet heller , men orig. Floyd passer rett på . Mange Jackson gsr og hss oppsett .
 4. 1 poeng
  Nyere Deluxe har visst mer "moderne " radius fra 2010......... COMPOUND RADIUS NECK that is 9.5" @ nut & 14" @ 12th fret. http://www.deluxeguitar.com/86/2010-fender-american-deluxe-stratocaster-features-compound-radius-neck/ The American Deluxe Stratocaster compound radius neck measures 9.5″ at the nut, 12″ at the 12th fret, and 14″ at the 15th fret. This makes for a very smooth playing neck and allows for very comfortable string bending without fading notes associated with fretting out. Nå fant jeg en Fender USA hals som visstnok er fra Deluxe ( ifølge selger) . Den måler 12" på 12 bånd - men ser ikke ut som 14" på 15 bånd ( er kanskje ørlite mer enn 12" ) .
 5. 1 poeng
  Som El Roffo sier. Jeg hadde en av toppmodellene for noen år siden, Vester Custom Shop JAR1380. Kjøpt i en eller annen nostalgisk følelse. Kurant sak men ikke mer enn det. Med tanke på at man kan få japanske Jacksons ned i et par tusen, ville jeg heller brukt penger på det om man skulle ha noe i sjangeren. Hadde også en Strat for lenge siden. Av modellen med korrekt hode og vintage specs. Ville heller hatt en ny Squier Classic Player for å si det slik. EDIT: Om det er den rosa som er for salg her på forumet, er den jo så billig at det egentlig ikke er et spørsmål en gang.
 6. 1 poeng
  Deluxe er vel kanskje en mer moderne Strat ja. Locking tuners osv. som du skriver. Annen radius også tror jeg. Tror jeg skal gå for en mer moderne denne gang. De mer vintagepregede Stratene har ikke funka helt for meg.
 7. 1 poeng
  Vet ikke om jeg evner å forklare dette veldig tydelig, men prøver. En god leser vil se hele ord, ikke lese bokstav for bokstav. Flere ord sammen former en setning. Det er ikke alltid nødvendig med alle ord for at setningen skal være fullstendig, da noen ord sier seg selv. De kan skumleses, du vet de er der. Du kan se akkorder på samme måte. Hver akkord har flere toner. Med trening, både i å høre, men også teoretisk trening, kan du se hele akkorden heller enn enkelttoner som settes sammen til akkorder. En akkordrekke blir til en setning. Når du har hørt de mange nok ganger kjenner du igjen hele akkordrekken som en enhet. Målet kan være at når du hører en melodilinje så hører du neste akkord. Noe du sannsynligvis vil kjenne igjen er blues i E. Du hører på melodiføringen og spenningen i låta når det er tid for B7 (dominanten). Spiller du melodien vil du gjerne bygge opp spenningen til dominanten, og det blir veldig merkelig dersom den akkorden aldri kommer. Når du kjenner mange musikalske setninger vil det være mye lettere å høre akkordrekkene som enheter, og ikke som enkeltakkorder satt i rekke. Flere ting som spiller inn her, melodiføring, stemmeføring, stilart. Det er en forutsetning at du kan plukke enkeltakkorder før du plukker akkordrekker. Det hjelper lite å kjenne igjen en akkordrekke uten å kunne si hva den består av. Ja og nei. 🙂
 8. 1 poeng
  Topp. Slått meg til ro med at jeg synes de ser tøffe ut
 9. 1 poeng
  Ja det er en mulighet, spesielt nå som den til venstre er solgt:)
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.