Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 11. aug. 2019 i alle områder

 1. 3 poeng
  Lenge siden jeg har vært innom men her er de tre eneste gitarene jeg har og ble kjøpt med korte mellomrom så tar de i en sleng her. Gibson SG Standard x2 og en Gibson SG Special.
 2. 3 poeng
  Fra venstre: Gibson SG Standard 2013 med aged hardware, Bare Knuckle pickups (The Mule tror jeg) i Cherry sunburst, Gibson SG Special Pelham Blue 2019 og Gibson SG Standard 2012 i Vintage Sunburst.
 3. 2 poeng
  Jeg syns Katana 50 gjør jobben, bor selv i godt isolert rekkehus. Men selv på 0,5W innstilling, så tror jeg at du vil slite med å få god vreng i leilighet. Det er mye vibrasjoner og lave frekvenser som fort forplanter seg over til naboen, noe enklere å få en tilfredstillende clean enn vreng. Dette gjelder etter min erfaring alle type forsterkere, uansett wattstyrke - så skal det godt gjøres å få god vreng uten at naboene hører deg. Jeg bruker Bias FX fra Positive Grid 90% av tiden jeg øver, og er veldig fornøyd. Lyden går inn/ut via et Focusrite Scarlett Solo lydkort, samt et studioheadsett fra AKG ( K271). God lyd, uten at man plager noen. Kan til og med øve selv om samboer og barn sover i etasjen under Det finnes mange alternativer til Bias FX, som f.eks Guitar Rig - Line6 POD HD osv. Etter min mening låter Bias best mht pris. Lydkort + headsett og program koster deg under 3k.
 4. 2 poeng
  Gigrig QMX6 på plass. Høyere, mindre støy og ryddigere Tuner foran og looper ikke i bruk (skal ha inn en ditto looper etter Quartermasteren). Gleder meg til å få koblet opp brettet mot den nyankomne Victory Sheriff 22!
 5. 1 poeng
  Plukka denne opp hos herr Finn.no. Hun hadde lenge stått i et skap og var preget deretter. Etter en liten boks med wd40 og en dæsj lemon-oil så var det verste av rusten og tørken borte. Proper setup blir litt senere.
 6. 1 poeng
  Jeg har ikke merket noe til problemet du beskriver.
 7. 1 poeng
  Jeg byr 400,- og min autograf.
 8. 1 poeng
  Liker veldig godt den pelham blue-saken. Kjenner jeg gleder meg til en av dem dukker opp på finn :-)
 9. 1 poeng
  Antakelig bare relevant for de som ser reklame? Ingen problemer her, men jeg er støttemedlem.
 10. 1 poeng
  Ingen problemer her. Bruker Chrome.
 11. 1 poeng
  Takk for innspill tg1! Virker som at mange anbefaler Yamaha i det prissegmentet jeg har lagt meg på. Sikkert god grunn Noen som har erfaring med Fender sine akustiske gitarer til 4-5k?
 12. 1 poeng
  Her er vel Boss Katana en god kandidat?
 13. 1 poeng
  Nå er jeg nesten ferdig med 1000 grit våtslip, uten å gjennomslipe, så det nærmer seg... lakket over med vannbasert ,ga opp tru oil finishjen.
 14. 1 poeng
  Da fikk jeg endelig et par timer til å sette meg ned med Cubase! Dette var et vanskelig tempo. Sliter også med å skrive melodier, så det blir litt mye improvisert pentaton-junking i leadgitar, men det flyter sånn noenlunde
 15. 1 poeng
  Kan hjelpe deg med litt liv jeg @Sugardaddy65
 16. 1 poeng
  Får vel holde liv i denne stakkars SG tråden ! Ferdig med denne SG Special 2007 Faded rød - gammel elektronikk med 490t 490r - locking bridge - tophats - fin mørk rosewood - bånd er nær strøkne - spiller meget bra etter service/oppsett med low action og bra sustain .
 17. 1 poeng
  Pedalbrett 2.0 Gigrig Quartermaster, Pedaltrain Novo 24 og Ceriatone Centura. Har også bestilt Peterson Strobostomp HD, da Polytune går meg på nervene. Veldig fornøyd med loopswitcher! 🤓
 18. 1 poeng
  Frest ut for kontrollplate og pickups ( gjenbruk fra roteloftet ) Burde helt klart lagt mere tid på å få en jevn overflate på kroppen ,men neida en rask titt på boden avslørte et assortert utvalg av hobbylakk. Benyttet anledningen til å prøve noe jeg ikke har gjort før Modifiserte en 6-strengers nut av plast for å få plass til oktav strengene. Her blir det nok en ny nut senere ( ble litt trangt mellom d og g strengene ) Gjenstår en del arbeid med intonering/ strengehøyde
 19. 1 poeng
  Fikk renset diverse i går og fikset locking bridge . Disse første SG faded fra ca 2000-2003 er bra gitarer som ofte er grisebillige . Veldig resonant for å være en SG . Elektronikken er oppgradert og SD JB og Jazz får være i foreløpig . Bånd er muligens byttet men tror de bare er planet kronet og polert . Spiller bra med litt over 1mm høyde på 15 bånd . Nut er perfekt .
 20. 1 poeng
 21. 0 poeng
  Hei! for tiden sliter jeg med at jeg blir sendt til et eller annet nettsted der jeg kan spille rullet og vinne noe dritt når jeg forsøker åpne hovedsiden her på forumet via Safari. Går jeg inn via URL til en av underkategoriene går det bra. Har forsøkt slette nettleserhistorikk og informasjonskapsler, men problemet vedvarer. noen flere som sliter med dette?
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.