Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 23. juli 2019 i alle områder

 1. 6 poeng
  Er i Oslo for en tredagers tur, sammen med kona.. Vi havnet helt uventet inn hos Gitarhuset i sentrum.... Fikk denne i hendene, og jeg var solgt! At kona skreik kjøp den, kjøp den! gjorde valget lett! Det er en Gretsch Streamliner g2655t. Med Bigsby selvfølgelig. Prøvde den i butikken, og det var skikkelig voksen lyd utav en Fender Princeton. Prismessig veldig bra! Måtte jo ha en liten amp også så jeg får testet den litt på hotellrommet. Kjøpte med en Vox Amplug Metal, helt i stil med gitaren, vet det... Har en AC30 versjon hjemme..... Godt nok for litt koseklimpring på rommet, nå må jeg bare innom Hard Rock Cafe etter plekter, glemte jo helt det.....
 2. 5 poeng
  Kom i hus i dag:)
 3. 3 poeng
  Min oppfatning er at Kemper og Fractal henvender seg til to forskjellige deler av markedet. Fractal til de som bytter ut omtrent det de har av utstyr og Kemper til de som bruker den til å klone det utstyret de allerede har. En gitarist som vi hadde med på noen gigger da jeg spilte i Baardsen (Torbjørn Alsos Raae) ser jeg (via mange Facebook-oppdateringer) bruker Kemper på en del jobber. Profilene han bruker der er så vidt jeg vet profilert etter hans personlige utstyr, og Kempern blir brukt på spillejobber der volum er et issue. Kempern er nok ment for å være en mer plug’n’play-greie, direkte erstatning for en konkret amp, mens Axe-FX går et stykke forbi det punktet. Jeg har hatt mkI og mkII av Axe-FX II og har nå Axe-FX III. Veldig fornøyd med hvordan det låter! Software oppdateres månedlig, ekstremt mye kompetanse å hente på FAS-forumet og brukergrensesnittet på Axe-FX III er hestehoder foran II. FAS har aldri vært billig, og det kan diskuteres om det er verdt det også, sikkert, men samtidig så finnes det ingen annen boks på markedet som er i nærheten av å kunne tilby like mange muligheter som det Axe-FX III kan tilby (den har nok prosessorkraft til å fungere som amp for to gitarer + bass om man vil). Er man uenig så tror jeg det handler mer om at man ikke har behov for alle mulighetene enn at man faktisk finner noe den ikke kan gjøre, for akkurat det er det vanskelig å finne... Jeg har sikkert utnyttet 5% av kapasiteten... (ordinary bedroom player). Hvis det er noe jeg skal sette fingeren på, som igjen handler om hvordan jeg hører ting, er det at jeg ikke liker Fender-type amper gjennom studiomonitorer, mens Marshall og Vox sitter bedre. Dette er igjen mine ører og ikke Axe-FX sin feil. I en miks, derimot, funker alt.
 4. 2 poeng
  Mitt nye oppsett begynner å ta form.. venter bare på en Polytune, og ønsker å bytte ut delay-pedalene med en dual delay pedal hvor delayene kan synkroniseres.
 5. 2 poeng
  Lenge siden du skiftet strenger? Gamle strenger kan intonere dårlig. Uansett kan intonering løses med nye strenger og setup, om du ellers liker gitaren. Brum/lite signal kan være så enkelt som at en kabel har løsnet inni, ikke sikkert at du trenger å bytte noe som helst. Verdt å sjekke før du bestiller deg nye pickups i alle fall, om du var fornøyd med lyden du hadde. Om du synes den har for mørk akkustisk klang, og om lyden fra amp også oppleves for mørk med fungerende elektronikk så kan det alltids løses til en viss grad med brightere pickups, men jeg har spilt på noen Telecaster og har aldri hatt problemer med at jeg ikke får den bright nok. Heller omvendt! Jeg har selv spilt på en Mex Standard Stratocaster siste par årene, og har absolutt ingenting å utsette på den, men så har jeg heller aldri hatt en Amerikansk Fender. Henter en Am.Std Tele i kveld, så da får vi se om jeg fortsatt er fornøyd med strat'en etter det 😂 Men helt ærlig er jeg ikke bekymret. Mex-straten er en solid arbeidshest som ikke har sviktet meg hittil!
 6. 2 poeng
  JTM-45 fra 65/66 med 65 kasse med originale g12c alnico høyttalere.
 7. 1 poeng
  Hva synes folket? Jeg synes det ser kult ut.
 8. 1 poeng
  Kjøpt i Norge. Finns noen JTM-45 her, men ikke mange. Kassa er den eldste Marshall kassa jeg har hatt.
 9. 1 poeng
  Takk for innspill folkens. Fint å høre at brummingen antagelig er enkel å fikse. Om nye strenger gjør intonasjonsproblemet mindre, er det også fint. Strengene har nok sittet på temmelig lenge. Er fremdeles usikker med tanke på klangen jeg får (plugget inn i interface). Kanskje jeg bør ta med gitaren til en butikk og få ordnet disse tingene, og så vurdere om jeg skal selge eller beholde den.
 10. 1 poeng
  Ikke alltid en dyrere gitar er løsninga, milliarder av musikere der ute som gigger med mexico-gitarer (iallefall mange). Jeg ville fått en skikkelig set-up på den først og fremst.
 11. 1 poeng
  Skjønner tankegangen rundt at det føles litt "kjipt" at de mer eller mindre har skvist lunchboxen sammen med en remote, men for å se det fra et annet perspektiv: hva skulle de ha gjort annerledes, helt konkret? Axe FX Ultra og II ser ikke forferdelig ulike ut, samme kjernelayout og skjerm osv. Listen over proffer som bytter ut røramper for Kemper på turné bare vokser og vokser, og selskapet hadde vært direkte dumme hvis de ikke hørte på evt kritikk fra disse. Kemper står også bak et keyboard med navn Virus som ble sluppet en gang på 90-tallet, og de slipper fortsatt oppdateringer til det. Det er en helt annen businessmodell enn Fractal, hvor jeg helt ærlig hadde vært skeptisk til å kjøpe noe som var sluppet et år eller to tidligere i frykt for at de skal bytte det ut med noe nytt (eksempel: AX8 mot FM3). Ang effektene, dette er ikke noe jeg vet men jeg antar at alle Kemper-boksene har prosessorkraft nok til å klare mer enn det de er utstyrt med nå. Så akkurat det har nok ikke så mye med hardwaren å gjøre, men softwaren. Sikkert ikke like mye hestekrefter som FXIII, men så er det en helt annen maskin i en helt annen prisklasse.
 12. 1 poeng
  Kommer litt an på hva du kan gjøre selv. MIMén trenger åpenbart et skikkelig setup og litt lodding. Fort et par tusen hos en profesjonell, men sender deg trolig hjem med en gitar du knapt kjenner igjen (i positiv forstand). Kan du bytte pickuper selv, kan du slippe unna med en tusenlapp for nye pickuper. Ville prøvd Tonerider (795,-) for eksempel. MASSE godlyd for veldig lite penger. Jeg har et sett med Hot Classics i min Tele og den står seg fint i selskap med mine Strater som har pickuper til fire ganger prisen. MIM er generelt helt OK kvalitet.
 13. 1 poeng
  Selg den og kjøp en USA Fender tele ( evnt am standard Stat) . Lyden du har nå er ofte en jordfeil på jack . Kan fort fikses .
 14. 1 poeng
  Ta med gitaren til en reperatør for et oppsett.
 15. 1 poeng
  Her er en lenke til Gulden Guitars som har en av to PLEK-maskiner i Skandinavia: http://www.guldenguitars.no/plek/. Jeg måtte levere fra meg gitaren hos Gulden Guitars og hentet den etter en liten uke, derav uttrykket PLEK-opphold:-)
 16. 1 poeng
  Stemmeskruene og pluggene/pinnene kan du sikkert bytte ut, men hvis di virker ser jeg ingen grunn til det ! D'addario EJ16 12-53 er så nærme "industristandard" du kan komme m strenger til kassegitar. Så det er en 'safe bet' !
 17. 1 poeng
  Bra, @PerA! Er det snart på tide med GN-Challenge #3?
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.