Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 21. juli 2019 i alle områder

 1. 5 poeng
  Hei alle sammen. Har de siste to ukene nilest på forumet her etter at gitarbasillen satte seg dypt i kropp og sjel. Funnet masse nyttig, moro og forunderlig, så bestemte meg for å lage en konto og bidra om jeg kan. Jeg er en halvgammel middelaldrene mann fra Nordhordaland i eksil i Trøndelag. Egentlig totalt umusikalsk. Inntil for to uker siden eide jeg en Samick nylongitar fra 1995, en Seagull 12Cedar fra samme år og en Kasuga nylon fra en eller annen gang på søttitallet. Ingen av dem kunne jeg egentlig spille på. Nå eier jeg også to stk Les Paul etter et liten handleraid de siste ukene. Begge er kjipe Epiphoner, men det holder i massevis for meg. Siden jeg fortsatt egentlig ikke kan spille. Bruker Youtube flittig, prøver å lære. Om ikke annet har jeg i alle fall spillegleden for tiden. Trives best med metall, rock og blues. Ønsker alle en fortsatt god sommer, og takker for alle gode råd og veiledninger jeg har funnet her inne!
 2. 3 poeng
  Dagens kosekrok etter innkjøp av 1972 Fender Deluxe Reverb (øverst til venstre), Blankenship Fat Boy - Tweed Deluxe klone (høyre i bildet) og et Carvin 212 kabinett med Jensen Alnico elementer (nederst til venstre). Gitaren er en 2010 Gibson L-4 CES som nettopp har kommet hjem fra et PLEK-opphold hos Gulden😊
 3. 1 poeng
  Som en bass-kompis sier: «kun en mester spiller Vester».
 4. 1 poeng
  @Sugardaddy65 bruker ikke du lighter-bensin til denne jobben?
 5. 1 poeng
  Takk for det. Helt enig - jeg er knallformøyd med de to. En Standard, og en Plustop Pro. Standarden er stemt ned for å spille med Alice in Chains og andre en-halv-tone-ned-er-fett-band. Merker godt forskjell på humbucker-ne på de to. Standarden er grumsete. Får fikse en setup på begge gitarene, så blir det nok bedre. Blackstar ID Core 40 sørger for bråket. Seagullen er en fantastisk gitar, den har jeg spilt litt på sånn nå og da fra 1995. Etter den fikk en full setup hos Falck, ble den smørblid og knallgod. Får spandere det på Les Paulene også.
 6. 1 poeng
 7. 1 poeng
  Har joinet et nyoppstartet Metallica-coverband, da er det bare å begynne å øve.
 8. 1 poeng
  Hepp ! Lenge siden sist , på tide med et nytt skrotbygg . Var for en tid siden innom en 12-strenger jeg ikke likte ( ble ikke komfortabel med den brede halsen og savnet muligheten til å "bende") Så hva med et kompromiss ? oktav-strenger på de bare de 3 mørkeste strengene ? Et søk på nett viste at andre har tenkt samme tanke https://newatlas.com/chris-haskett-prs-custom-9-string/36475/ Da dette som vanlig blir et lavbudsjettprosjekt tok jeg turen på ebay for å finne en hals med plass til ekstra tunere. Kandidaten ble snodig nok denne En kmise hals til litt over 200,- ( manglet nut, får tilsendt en ny ) Gamle hull plugget / drillet nye for 5+4 oppsett stemmeskruer på Kjører litt gjenbruk på kroppen ( et kondemnert bass-prosjekt fra noen år tilbake, amatørmessig plugget med et sammensurium av tre / lim / og kjemisk tre ) 12 strenger bro fra kina 230,-spenn ( fortsettes . . . )
 9. 1 poeng
  Frest ut for kontrollplate og pickups ( gjenbruk fra roteloftet ) Burde helt klart lagt mere tid på å få en jevn overflate på kroppen ,men neida en rask titt på boden avslørte et assortert utvalg av hobbylakk. Benyttet anledningen til å prøve noe jeg ikke har gjort før Modifiserte en 6-strengers nut av plast for å få plass til oktav strengene. Her blir det nok en ny nut senere ( ble litt trangt mellom d og g strengene ) Gjenstår en del arbeid med intonering/ strengehøyde
 10. 1 poeng
  1954 til venstre og 1968 til høyre.
 11. 1 poeng
  Urnorsk kosekrok. 116 år med gammal plank. Og et gjerde.
 12. 1 poeng
  Amp-avdelingen i kjellerstua for tiden... Kan kjøre gitaren ut på alle ampene samtidig, og med et snev av galskap gjør jeg det av og til.. Mesaen har sitt eget effektbrett og er ganske uavhengig av de andre. De tre andre ampene deler litt på effekter og looperen, og Mustangen har jo i tillegg sine innebygde effekter.. Rom for mye galskap i lyd her!
 13. 1 poeng
  Omorganiserte kontoret, så nå fikk jeg lagt opp alt litt mer praktisk rundt pulten.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.