Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 02. juli 2019 i alle områder

 1. 7 poeng
  Har ikke kjøpt ny gitar men fikk klådd litt på denne i dag. Helt original 1963 Fender Jazzmaster. Vår keyboardist arvet denne av sin dansebandspillende far som kun har brukt denne til å spille CDG og kanskje en A-moll i ny og ne. Trenger en refret etterhvert men fy søren hvor god den halsen er!
 2. 4 poeng
  Hoi, fellow musikknerder. Jeg skal flytte domenet fra gammel leverandør til ny leverandør, og det kan kanskje tenkes at det går noe tid før ting er i vater. Alt innhold forblir, det er bare en teknisk flytting. Bjørnar
 3. 3 poeng
  Dagens, ukens, månedens og årets gitar: (solgt meg ned, kun 1 gitar igjen...)
 4. 2 poeng
  Dro denne frem fra gjemselen igjen, har ikke vært i bruk på mange år. Kjenner jeg er *temmelig* rusten på fretless, men denne synger fint likavæl. MIJ Fender, kjøpte den sprillans ny i 1992 og satte i EMG-er ganske umiddelbart. Får ta litt småjustering på den, så blir det bra saker.
 5. 1 poeng
  Har bestemt meg for å være litt flinkere på YouTube. Derfor har jeg nettopp lagt ut tre pedaldemoer, deriblant av TC Electronic Honey Pot.
 6. 1 poeng
  Prøver å legge ut en til jeg... Relaxation in E
 7. 1 poeng
 8. 1 poeng
  Dagens «gitar» er den eneste jeg fikk med meg på ferie. Ikke verdens beste lyd, eller den enkleste å spille på. Men utrolig mye bedre enn ingen gitar.
 9. 1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.