Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 29. juni 2019 i alle områder

 1. 4 poeng
  Urnorsk kosekrok. 116 år med gammal plank. Og et gjerde.
 2. 3 poeng
  Før - Etter Gitaren er en 2018 Gio by Ibanez GAX30. Jeg har bare byttet ut Infinity R-pickupene med Classic Elite (også budget-pickuper fra Ibanez) Satte på D'Addario EHR 340 Half Rounds Super Light 009/042, justert action, intonert Og som sagt et par billige brytere fra Ebay for litt mer vintage look *Infinity R Humbuckere (varme - distortionvennlige) - UTBYTTET *Classic Elite humbuckere ("rich, nuanced tone with fat low-end") *Volum - Tone -3-trinns pickupswitch. *Kropp: Poppel *Hals: Montereyfuru med binding *Kort skala, 628 mm / 24 3/4" *22 bånd *smal hals: 43mm bred, 20mm tykk ved nut, 22mm tykk ved 12 bånd, 56mm bred ved siste bånd *305mm / 12" radius Minner litt om en Double Cut Les Paul Junior i utseendet. Gjenstår noe båndarbeid. Vasse kanter, og litt ujevn om man skal ha så lav action som jeg helst vil ha. Mulig jeg med tiden også filer vekk Logoen fra headstock, lakkerer på nytt og setter dit den gamle klassiske Ibanez-logoen. Og plekterbrettet er jeg fortsatt litt usikker på - skal uansett ha på et gulere ett om det ikke skal helt bort igjen. Som sagt om jeg skal ha vanlig 2 - 3 mm får jeg problemer pga pu-switchen og potmetrene, som står fastskrudd fra andre siden. Tiden vil vise.
 3. 2 poeng
  Fikk kjøpt tilbake min egen hjemmemekka Gilmour Black Strat i dag. Flott gitar om jeg må si det selv! Så det ble rens og strengebytte i kveld. (Det er en Mexico Fender med SD pickups, ekstra switch og kort vibarm)
 4. 1 poeng
  Det ble ny finish da, etter mye pussearbeid for å fjerne gammel lakk. Dessuten freste jeg ut ny halslomme som passer den hjemmelagde halsen, samt at jeg har satt på stemmeskruene på halsen. Skulle kjøpe bånd til halsrn men gitarbutikkfyren har ferie, så det blir vel til uka... legger ut et bilde som skal vise spillet i lønnetreet.
 5. 1 poeng
  Møtte 'dealern' min igjen ! 😄 Helt greit for 150,- dette ! 🙂
 6. 1 poeng
  Post bilde av hele gitaren med headstock . Før etter hvis du kan .
 7. 1 poeng
  Han mener, at sadelen til 2 streng er skrudd like langt frem som 1 streng og sadelen til 5 streng er skrudd ørlitt lenger frem enn 3 streng. Det er litt uvanlig... Ca. slik ser det normalt ut...
 8. 1 poeng
  Kaller denne ferdig, renset hals og polerte bånd, satte på nye strenger og tok en setup på den nå. Ble veldig bra, og Wilde-pickupene imponerte! God rockefjøl
 9. 1 poeng
  Du har også Yamaha thr forsterkerne som er greie til hjemmebruk.
 10. 1 poeng
  Høy Torstein Flakne-faktor på det hovedriffet. Vakkert!
 11. 1 poeng
  Har spøkt en stund om å lage en instrumental 80s shred EP med Formel 1-tema. Har bare en sang så langt, men om noen lengter etter hårete riff, litt shredding og twin leads så er det bare å sjekke ut.
 12. 1 poeng
  Her er en låt vi slapp for et år siden, spilt inn på øvingslokalet. Jeg spiller rytme på refrenget og lead på resten.
 13. 1 poeng
  Jeg fikk akkurat en Arturia Microbrute analog monofonisk synth i hus. Den er semimodulær, og appellerte til ingeniøren i meg. For å teste den, bestemte jeg meg for å forsøke en instrumentalcover av gamle "The Robots" av Kraftwerk. Ambisjonene var ikke høye, men entusiasmen om å få til noe vettugt med den lille synthen var stor. Jeg kombinerte av og til med effektpedaler som delay, reverb eller phaser. Her er resultatet: https://soundcloud.com/sarges-bootcamp/brutal-microbots-attempted-robots-cover Det blir nok å kombinere med andre instrumenter (trommer, bass og gitar) etterhvert, men det er gøy å jobbe med leke seg med lydene i synthen.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.