Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 26. juni 2019 i alle områder

 1. 2 poeng
  Det sitter en Cioks Adam under brettet ja
 2. 2 poeng
 3. 1 poeng
  La noen kompetente ta en sjekk. Intoneringen på resten av tremolon er tvilsom...
 4. 1 poeng
  Nå er det jo ikke vanlig å spille "bassganger" på ukulele. Hvorfor det er sånn, kan man jo spekulere i, jeg tror ikke noen vet svaret. Ukulele er basert på Machete og Cavaquinho. Noen av disse har stålstrenger, og på min Cavaquinho er ikke fjerdestrengen oktavert. Det kan jo være så enkelt at de ikke hadde omspunnet fjerdestreng tilgjengelig, eller at de syntes det låt finere. Vil man ha en ukulele uten den oktaverte fjerdestrengen, kan man kjøpe seg en barytonukulele. Der er fjerdestrengen "normal". Det er veldig enkelt for en gitarist å bli ganske habil på en slik ganske kjapt.
 5. 1 poeng
  Fin bass 👍 Mulig du har skrevet det et annet sted men hva for slags strømforsyning bruker du på pedalene? Er det noe som gjemmer seg under nano+en din?
 6. 1 poeng
  Sikkert inngangen på pedalen som er sliten. Det kan hjelpe å åpne pedalen og dytte inn tappen som skal feste tuppen på jackpluggen. Men kan nok være like greit å bytte inngangen.
 7. 1 poeng
  Du får kjøpt ferdig lodda elektronikk hos GFS f.eks.
 8. 1 poeng
  Hørtes voldsomt ut med 1400kr + frakt for noen potmetre. Ville kjøpt et ferdiglaget harness av noen som kan det, mener å huske at noen her på forumet spesialbestilte dette. Kan umulig tenke meg at det koster mer enn et par hundrelapper for et par gode potter med coiltap, hvertfall under tusenlappen.
 9. 1 poeng
  Ny tele på gang. Har litt planer for denne, Jazzmaster/Jaguar trem og humbuckere.
 10. 1 poeng
  Endelig klart å få frem riktig farge på bilde 😊
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.