Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 25. juni 2019 i alle områder

 1. 3 poeng
  Beard E Basic Mahogany ! Sommer & Squareneck !
 2. 3 poeng
  Så da endte jeg opp med en 335. Fikk tak i denne for en OK pris. 2005-modell. Den har noen bruksmerker, bla et «belte-merke» på baksiden, og noen riper. Men herlig hals med gode bånd. Deilig gitar å spille på, låter meget bra.
 3. 2 poeng
  Ny tele på gang. Har litt planer for denne, Jazzmaster/Jaguar trem og humbuckere.
 4. 2 poeng
  Her er mitt projekt! Kropp og hals lakkert og aged av MJT, hals av USAcustom, ObsidianWire elektronikk, BareKnuckle Flat 52 pickups. Rimelig fornøyd! Spiller som smør!
 5. 1 poeng
 6. 1 poeng
  Jeg er allergisk mot printkort i gitarer og ville røsket det ut når det først ikke oppfører seg. Sikkert det som gjør skurret også 😎
 7. 1 poeng
  Dagens «gitar» er den eneste jeg fikk med meg på ferie. Ikke verdens beste lyd, eller den enkleste å spille på. Men utrolig mye bedre enn ingen gitar.
 8. 1 poeng
  Mye gøyere her enn Google.
 9. 1 poeng
 10. 1 poeng
  Nut måtte bare ned i høyde . Alle jeg har vært borti av disse er for høye . Hvorfor de ikke kunne laget de med lav nut for å eventuelt sette en skims under må en lure på . ESP og de fleste Jackson Japan har vært ok , men ikke disse . USA Charvel /Jackson er satt opp bra vanligvis .
 11. 0 poeng
  Har en 2012 modell Gibson LP Studio. Den har vært en drømmegitar og har funket 100% siden jeg fikk den ny fra butikken. Plutselig i dag så skurrer den helt vilt i alle 4 potmeterne! For en uke siden var den helt fin. Dette er modellen med coiltap på begge humbuckerne, med 2 stk push pull volum pot. Har sprayet litt nå, men hjelper lite. Regner med at jeg må bytte alle pot'ene. Men denne modellen har jo printkort med all elektronikken montert.. Hva gjør folket med sånne? Kjøper nytt PCB komplett? Hvor får man tak i nytt da? Eller river ut hele greia og erstatter med tradisjonelt opplegg?
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.