Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. juni 2019 i alle områder

 1. 2 poeng
  Bråker litt i bua 😀 Hva slags pedal burde jeg ha, viss jeg vil ha litt mere metall lyd?
 2. 2 poeng
  Dagens. Gyngestol og veranda hører selvfølgelig med. Mangler egentlig bare snekkerbukse og stråhatt.
 3. 1 poeng
 4. 1 poeng
  Får teste hvordan motley crue låter sammen med classic 57+, samt et par pils.
 5. 1 poeng
  Det blir jo ikke helt det samme, men du kan jo utvide søket med en Fernandes retrorocket. Veldig lik gitar, og sustaineren er maken.
 6. 1 poeng
  Føkk sånn midtempoopplegg altså! For treg til å få til å svinge og for rask til å bli skikkelig nedpå.
 7. 1 poeng
  Har spøkt en stund om å lage en instrumental 80s shred EP med Formel 1-tema. Har bare en sang så langt, men om noen lengter etter hårete riff, litt shredding og twin leads så er det bare å sjekke ut.
 8. 1 poeng
  Hei alle gitttttarister og musikknerder! Da har vi åpnet for regulær kjøp av annonsefritt forum, og tilgang til GitarNorge Pro. Dette er plassen for deg som: Vil være med å utvikle GitarNorge videre med ideer, innspill osv. Kan lufte ting som ellers kanskje ikke trenger ligge public (fortsatt relatert til gittttar) Et høyere nivå av musikkrelaterte saker I tillegg, gir medlemskapet følgende fordeler: Du vil ikke se annonser Vi tar sikte på å komme med egne rabattkoder for medlemmer her til utvalgte norske nettbutikker Du får mulighet til å redigere innleggene over en lengre periode Du sørger for en trygg og stabil videre drift av GitarNorge – Norges største og beste forum for gitar og tilbehør Medlemskap til "Annonsefritt" og automatisk tilgang til GitarNorge PRO gjøres via denne siden. Prisen er ca 1,5 kebab for et helt år!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.