Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 03. juni 2019 i alle områder

 1. 4 poeng
  Virker som folk syns det var litt moro med en liten utfordring, det har kommet inn masse kule bidrag i sist tråd. Tenkte det da var like greit å forsette med en ny utfordring, nå som mange er i mål på første utfordringen, tenker at vi kan få til dette som en gående greie fremover. Gjerne med litt variasjoner av hvordan og hva, men med fokus på å skape litt musikk. Hiv gjerne inn ideer og forslag til utviklingen av konseptet. Så til GN-Challenge #2 Akkordprogresjonen er utvalgt av en nettside som plukker en vilkårlig progresjon. Hastighet er satt av en Number randomizer satt mellom 80 og 150 Så her er utfordringen: Hva får du til med E-C#m-F#m-A i 128 bpm?
 2. 4 poeng
  Ikke akkurat i dag, men forhåpentligvis i morgen... Geir Paulsberg oppdaterte Facebook-sidene med bilder av neck resettingen på den gamle Guild F-50en min. Dette gleder jeg meg til.
 3. 4 poeng
 4. 3 poeng
  Jupp, nærmer meg men fortsatt ikke perfekt. Tror jeg må må meg hakket hvassere utstyr enn spraybokser og buffer på drill. Godt nok og mye bedre enn før. Siste bilde fra World Wide Web, glemte å ta, men min var i dårligere stand.
 5. 2 poeng
  Skal se om jeg får mekket noe til denne også. Forslag til fremtidige utfordringer: I stedet for en chordrekke kan man legge ut en enkel melodilinje, med utfordring om å bygge noe rundt den (spille den på sin egen måte og finne akkorder som passer til).
 6. 2 poeng
  Hei alle gitttttarister og musikknerder! Da har vi åpnet for regulær kjøp av annonsefritt forum, og tilgang til GitarNorge Pro. Dette er plassen for deg som: Vil være med å utvikle GitarNorge videre med ideer, innspill osv. Kan lufte ting som ellers kanskje ikke trenger ligge public (fortsatt relatert til gittttar) Et høyere nivå av musikkrelaterte saker I tillegg, gir medlemskapet følgende fordeler: Du vil ikke se annonser Vi tar sikte på å komme med egne rabattkoder for medlemmer her til utvalgte norske nettbutikker Du får mulighet til å redigere innleggene over en lengre periode Du sørger for en trygg og stabil videre drift av GitarNorge – Norges største og beste forum for gitar og tilbehør Medlemskap til "Annonsefritt" og automatisk tilgang til GitarNorge PRO gjøres via denne siden. Prisen er ca 1,5 kebab for et helt år!
 7. 2 poeng
  Syns denne saken på NRK om gitaristen Sundstøl var spennende: https://www.nrk.no/kultur/xl/geir-sundstol_-halvt-menneske_-halvt-gitar-1.14564667
 8. 2 poeng
  Klargjort gitarene til sommerens festivaler. Slår meg hver gang jeg plukker denne opp hvor enormt bra den er.
 9. 2 poeng
  Ble vel noe slags doom av det.
 10. 2 poeng
  Føler meg uhyre lite oppfinnsom, men jeg har da faktisk klart å få satt meg ned og gjort noen opptak, så bare det er veldig positivt!
 11. 1 poeng
  Har nettopp fått meg konto og ser at det er flere her som er på SoundCloud. Tenkte det kunne være artig å ha en tråd der vi deler sanger vi har lagt ut? Her er min siste spaca sang
 12. 1 poeng
  Gårsdagens gitar - Studiosession med en lånt Precision bass
 13. 1 poeng
  Slikt gjør at jeg lurer på hvorfor jeg ikke har en blå gitar. Peeent.
 14. 1 poeng
  Liten up-tempo Postman Pat som jeg spilte inn på telefonen i går før lalletid... up-tempo for å komme meg under 1 minutt så jeg kunne legge det ut på Instagram... og ja, jeg har plass til noen følgere til... JkAllAlone er kontoen. https://www.instagram.com/p/ByOMXpcj7Nf/?igshid=y95escca8qau
 15. 1 poeng
  Bra opplegg. Jeg skal se om jeg får til et eller annet i løpet av de nærmeste dagene.
 16. 1 poeng
  Er i tankeboksen på neste utfordring
 17. 1 poeng
  Håper det blir hostet opp flere slike challenges fremover. Alltid kjakt for å trigge det å sette seg ned å lage noe. Gjør jo svært sjeldent opptak selv.
 18. 1 poeng
  MXR M300 Reverb er snasen og kompakt, @Blix har vel erfaring med en slik hvis jeg ikke tar feil? Muligens vanskelig å få for en tusenlapp dog...
 19. 1 poeng
 20. 1 poeng
  Forumet stenger ikke. Det blir mye jobb, men all data forblir.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.