Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 01. juni 2019 i alle områder

 1. 5 poeng
 2. 3 poeng
  Vel verd 2 måneder venting. Amerikansk Starfire fra 2000. Jeg er glad.
 3. 1 poeng
  Føler meg uhyre lite oppfinnsom, men jeg har da faktisk klart å få satt meg ned og gjort noen opptak, så bare det er veldig positivt!
 4. 1 poeng
  Boss RV-6 er meget fin. Helt oppegående shimmer, og en utrolig fin modulate reverb. Dukker ofte opp på Finn for 800-1000 kroner.
 5. 1 poeng
 6. 1 poeng
  HoF2 er mye reverb for pengene i den prisklassen, jeg ville gått for det. Fender Marine Layer er vel heller ikke så dyr.
 7. 1 poeng
  Da var gitaren hjemmat fra doktor'n 😀 Ble god merkbar forskjell, og det var jo rett og slett super billig 😀 Bilder får jeg ikke lagt ut, ser det ut som 😐
 8. 1 poeng
  Ryddet litt på hjemmebrettet. Må si at det her funker nå innigranskauen bra. Cornish + moduleringssiden av Dark Side med en solid dæsj Volante låter helt vilt. DOD’n er den første pedalen jeg kjøpte, må ha vært i 1990-ish. Fortsatt gull.
 9. 1 poeng
  Bilde er hentet fra: Norskespilleautomater.net Jimi Hendrix Jeg så han i filmen om Woodstock. Det er lenge siden han sto på scenen og trollbandt hippiene som danset rundt i søla på jordet. James Marshall Hendrix, trollbandt ikke bare de som var tilstede på denne episke konserten, men holdt også et hardt grep i oss som senere opplevde han i kinosalen. Han var stor. Jimi Hendrix regnes som en av de mest kreative gitarister gjennom tidene. Hans far lærte han opp. Hvorvidt det var samme mannen som gav han interesse for blues og rock, skal ikke sies. Hendrix var kjevhendt og han modifiserte sine Stratocastere deretter. Bare når Al Kooper var til stede følte han at han måtte spille høyrehendt. Da «flippet» han gitaren opp ned og spilte like godt. Kjendisstatusen til Jimi Hendrix har gjort noe med prisene på gitarene han la igjen etter seg. Den hvite Fender Stratocaster han brukte på Woodstock er i dager priset til over $2 millioner. Spilleautomaten NetEnt, en av verdens største spillutviklere for nett, lanserte under sitt 20-års jubileum at de ville lage en rocketrilogi basert på musikkhistorie fra 70´, 80´og 90- tallet. Først ut var automaten med Guns n Roses som tema. Deretter kom Jimi Hendrix Online Slot. Dette er en 5-hjuls automat med 3 rader og 20 spillelinjer. Du finner funksjoner som respins, Wilds, Wild Tansformation og et Pick and Click spill hvor du kan vinne cash og gratisspinn. Finn ut hvor du kan prøve spillet på siden norskespilleautomater.net. I Red Guitar re-spin starter galskapet med røde gitarer på hjulene. Når de røde gitarene låser seg fast, begynner de andre symbolene og spinne på nytt. Dette gjentar seg selv og kan fortsette til alle hjulene er fylt. Jo flere gitarer jo høyere gevinster. Pick and Click spillet gir pengepremier og 3 forskjellige freespins basert på tre Hendrix-klassikere; Crosstown Traffic, Little Wing og Purple Haze. Fender Stratocaster Fender Stratocaster ble så dagens lys i 1954. Leo Fender George Fullerton og Freddie Tavares hadde da brukt all sin kløkt og designsans for å få den fram. Stratocasteren var revolusjonerende da den kom. Den er fortsatt en av de mest populære elektriske gitarene og er den mest kopierte gjennom tidene.
 10. 1 poeng
 11. 1 poeng
  Jeg ville personlig tatt den med til en tech, forklart dine behov - hva du skal stemme den i osv og latt vedkommende sette den opp for deg. Noter deg ned strengetykkelse og merke/fabrikat, så kan du bytte 1:1 selv neste gang. Gjør du dette selv nå, får du garantert mismatch mellom strengene du kjøper og de som er på idag. Du vil kanskje måtte justere tremmen ganske mye, sette opp intonasjonen, justere halsbuen/trussrod osv. Kan fort by deg på en del unødvendige problemer. Gitaren tatt i betrakning, så vil du sikkert stemme ned for å spille metal. Kanskje du trenger tykkere strenger. Ang rensing: Jeg bruker bare litt Dunlop 65 Lemon Oil (som faktisk er linolje) sammen med bomulsdotter og et ubrukt kredittkort til å skrape med. Har hatt samme beholderen i snart 6-7-8 år og renset alle mine opptil 10 gitarer med den. verdt de 60kr det koster, flasken varer nesten evig. Bruker det ikke for ofte, ca hvert 2-3 år, avhengig av hvor mye gitarene brukes (lite). De som brukes mest, kan gjerne få en rens ved behov, man ser fort mye svart skitt mellom båndene. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1039069/dunlop-65-fingerboard-cleaner-lemon-oil-1oz-6551j?utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Dunlop 65 Fingerboard cleaner Lemon Oil
 12. 1 poeng
  Bruk ligtherbensin, zippo, og sett inn med lemonoil etterpå
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.