Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 31. mai 2019 i alle områder

 1. 10 poeng
  Vel verd 2 måneder venting. Amerikansk Starfire fra 2000. Jeg er glad.
 2. 7 poeng
 3. 3 poeng
  Ryddet litt på hjemmebrettet. Må si at det her funker nå innigranskauen bra. Cornish + moduleringssiden av Dark Side med en solid dæsj Volante låter helt vilt. DOD’n er den første pedalen jeg kjøpte, må ha vært i 1990-ish. Fortsatt gull.
 4. 2 poeng
 5. 2 poeng
  Satte inn et par 60-talls T-Tops i denne i går (2018 SG Standard). Den låt fett før, og enda litt fetere nå.
 6. 1 poeng
  Mary Jane's Last Dance (Tom Petty & The Heartbreakers) Ser i ettertid at man ikke må se ned når man spiller, da ser man hvor tynn man er blitt i håret :-p Fortsatt med Cakewalk Audio Pro 7.02 (fra 1998 ) og en M-Audio Fast Track USB fra 2004.
 7. 1 poeng
  Hær er et bilde jeg tok da jeg var så heldig å så han spille. Er bilde av gitarene som blei brukt på konserten. Var i 2015. Ikke beste kvalitet men man ser dem værtfall. Er nok nærmeste jeg får noen gang se dem. Skjer nok aldri igjen
 8. 1 poeng
  Vet om den men er vel nesten samme sak. Er ikke aktuelt å bytte ut denne nå uansett 😎
 9. 1 poeng
  Utfordring- finn et klipp der han sier dette. De aller fleste av disse Solbergsitatene er tøys og tull og pølsebull.
 10. 1 poeng
  Heisann. Meldte meg inn her i 2016, og har vel knapt vært aktiv her inne. Ser det er ny eier også, så da "oppdaget" jeg siden på nytt i dag Spiller i et par band som har noen få gigs i året. Først og fremst cover (Rock/pop/hardrock). Hadde nylig en gig i på Blusn i Horten, og neste er på The Note i Sandefjord. Betrakter meg selv som amatør, og trives der Rytmegitar og bass er instrumentene jeg trives med. Ikke så opptatt lenger av at gitar skal være dyr eller av det og det merke, men trives godt med fender - og blir nok der. Har "kjøleskap" store kasser i øvingsrommet, men har også funnet ut at smått er godt. Nå blir ofte en Roland Blues Cuba Stage 60 med. Den har 2 kanaler og er lett å vinkle på scene - samt låter fett. Bassanlegget er noget større, men det er greit med litt puff der synes jeg. Litt div. kasser, og en TC800 topp. Gleder meg til å følge med på forumet videre Ha en fin kveld
 11. 1 poeng
  Kjærlighet er det kanskje ikke (men jeg føler heller ikke kjærlighet til andre pedalmakere, når sant skal sies...), men jeg er megafan. Har en DM-2W som jeg er utrolig fornøyd med. Og designet synes jeg ikke er kjedelig i det hele tatt. Enkelt, elegant og med pene farger. Hva mer kan man forlange?
 12. 1 poeng
 13. 1 poeng
  Fikk fruen til å filme i full fart igår. Gjorde C on til Cmaj7. Plutselig låt det litt jazzete, tror jeg ?
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.