Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 23. mai 2019 i alle områder

 1. 4 poeng
  Siden det ikke ble fastsatt noen taktart, hva med en ambient loop i 5/4? Akkordrekke og tempo er etter reglene i førstepost 👍 Jeg likte loopen, men den runkinga på toppen ble ganske klønete. Mulig jeg leker litt videre med idéen senere og forsøker å lage en litt mer strukturert melodi, men nå er det sengetid her. Edit: Her er loopen for seg selv, uten rotingen på toppen: Echorec delay fra Nemesis, diverse reverb-algoritmer fra Ventris (Hall, Swell, 100% wet Shimmer)
 2. 3 poeng
  Det blir Casinoen hver gang jeg skal spille elektrisk. Nesten så jeg vurderer å selge Coronado II…
 3. 2 poeng
  Ikke Gjøvik, Raufoss!😜 Men han er vel egentlig født i Oslo da. Morsom type! Og, at the height of his powers, en av landets desidert beste rockegitarister!
 4. 2 poeng
  Pickups er tja.....nå er ikke jeg en single coil man , men de er litt råe/skarpe i lyden - bridge funker bra med mye gain og clenaer fint til crunch med mindre volum . Måler : neck 6k middle 6.3k bridge 6.3k . De sparte visstnok på elektronikk-pickups-stemmeskruer-ett lags plekterbrett på disse . Kropper trem og hals er bra . Radius ser ut til å være litt flatere enn Fender 9.5 - spesielt høyere oppe på halsen .Den spiller med null skurr med ca 1.4mm strengehøyde på 15 bånd nå - uten fretout ved mye bending . Middels tykkelse hals i forhold til Fender- 43mm nut bredde . Vekt 3.7 kg .
 5. 1 poeng
  Gikk nylig til anskaffelse av Sweet Honey Drive. Så langt er jeg veldig fornøyd med pedalen! Den er svært allsidig, både som cleanboost men også for å tighte opp mye vreng, evt solo-boost. Jeg sliter med å velge mellom denne og Bluesdriver innimellom, siden de er i "samme gate". Men for å sammenligne så er Boss BD2 noe mer transparent og har mindre gain, mens Honey Drive er litt mer farget i lyden, mer "crispy". Fantastisk pedal, også ser den fin ut på brettet
 6. 1 poeng
  Artig! Må se om jeg får til noe ila helga
 7. 1 poeng
  Luftes i sommerværet!
 8. 1 poeng
  Det er år og dag siden sist jeg skrev inne på dette forumet men i dag ble jeg så gira at jeg måtte fortelle til noen om den nye pedalen min! For i dag fikk jeg meg en Friedman buxom boost. Clean boost med "tight" control for å stramme inn flabby bånn når man driver amp'en. Mid og Bass boost control, og treble cut/boost. EQ seksjonen kan switches av og på for å tilpasse f eks bytte mellom gitarer. Jeg bruker den i en Friedman Dirty Shirley DS40. Amp'en har aldri hørtes så bra ut før, jeg er forelsket!
 9. 1 poeng
 10. 0 poeng
  Da ble det humbucker i bridge (Amber spirit of 59) og nytt plekterbrett. I’m in love. .
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.