Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 22. mai 2019 i alle områder

 1. 6 poeng
  Siden det ikke ble fastsatt noen taktart, hva med en ambient loop i 5/4? Akkordrekke og tempo er etter reglene i førstepost 👍 Jeg likte loopen, men den runkinga på toppen ble ganske klønete. Mulig jeg leker litt videre med idéen senere og forsøker å lage en litt mer strukturert melodi, men nå er det sengetid her. Edit: Her er loopen for seg selv, uten rotingen på toppen: Echorec delay fra Nemesis, diverse reverb-algoritmer fra Ventris (Hall, Swell, 100% wet Shimmer)
 2. 4 poeng
  Tenkte det kunne være en morsom utfordring at folk spilte inn en snutt og delte her, spill den i din stil og sjanger. Hvis vi tar utgangspunktet i Gm-Bb-Cm-Dm i 80 bpm, ellers er det opp til deg? Tenker ikke full låt, men opp til deg hvor mye du vil gjøre ut av det. Kan være morsomt å se hvor forskjellige bidragene kan bli, med likt utgangspunkt.
 3. 2 poeng
  Stemmer det, jeg prøvde ganske mange forskjellige typer elementer i det også: V30, Creamback 65 og selvsagt de originale T75. Det kom med matchende 2553 topp, som var en konge amp. Det er jo egentlig sjeldent man leser negative reviews om gear, så jeg er litt ukomfortabel med å skrive dette må jeg innrømme.. Da jeg fikk stacket så kobla jeg opp ampen med tilhørende cab, og skuffelsen var meget stor. Var redd for at det var noe galt med ampen, så jeg flytta den over på Zilla Modern 2x12 kabbet jeg hadde da, som var utstyrt med 2 stk Creamback 65. Lyden som kom ut var rett og slett ikke gjenkjennelig fra den som nettopp kom ut av 2556 kabinettet, fikk rett og slett bakoversveis! Jo mer jeg tenker på det, jo mer angrer jeg på at jeg lot den ampen gå 😬 Mini stacket så helt tåpelig fett ut, så jeg ville jo at det skulle låte bra, men ingen av de andre høyttalerne endra lyden i noe særlig grad. Beklager avhandlingen, men det er en av de største aha-opplevelsene jeg har hatt og beviste (for meg hvertfall) at konstruksjon har *mye* mer å si enn typen høyttaler!
 4. 2 poeng
  Heisann. Meldte meg inn her i 2016, og har vel knapt vært aktiv her inne. Ser det er ny eier også, så da "oppdaget" jeg siden på nytt i dag Spiller i et par band som har noen få gigs i året. Først og fremst cover (Rock/pop/hardrock). Hadde nylig en gig i på Blusn i Horten, og neste er på The Note i Sandefjord. Betrakter meg selv som amatør, og trives der Rytmegitar og bass er instrumentene jeg trives med. Ikke så opptatt lenger av at gitar skal være dyr eller av det og det merke, men trives godt med fender - og blir nok der. Har "kjøleskap" store kasser i øvingsrommet, men har også funnet ut at smått er godt. Nå blir ofte en Roland Blues Cuba Stage 60 med. Den har 2 kanaler og er lett å vinkle på scene - samt låter fett. Bassanlegget er noget større, men det er greit med litt puff der synes jeg. Litt div. kasser, og en TC800 topp. Gleder meg til å følge med på forumet videre Ha en fin kveld
 5. 2 poeng
  Takker for alle forslag og innspill! Hadde egentlig bestemt meg for å drite i ekstra cab og bare smelle i noen V30 i Marshall cabbet, men så ringte jeg Paul fra Zilla i dag ang frontplata de skal fikse på "gloryhole-ampen" (for de som kjenner til den), og i samme slengen spurte jeg om de hadde noen B-stock eller ex-demo kabinett til en bra pris. Han kom ikke på noe i farten, men sendte mail etterpå med et dritfett Fatboy i sort tolex med salt 'n' pepper grill som i grunn var som nytt men han kunne slå av £100 på! Det sykeste er egentlig at det bare skiller rundt £80-90 på med eller uten høyttalere, de kan ikke tjene mye på de... Bytter ut logoen med den nye gull/sorte logoen deres og smeller i en V30 og en G12-35XC, så blir det nok lyd skal man se (evt høre) 😎
 6. 1 poeng
  Hehe, godt poeng, men nå er vel Tekrø fra gjøvik og resten fra Trondheim/Spania/USA. Vi Nord-Trøndere kan jo derimot skilte med DDE og Tysland😛
 7. 1 poeng
  Jeg fikk med kasse da jeg kjøpte min ny i 2005. Butikken tok feil og ga meg kasse som hørte til en SG Standard
 8. 1 poeng
  Splittet dette like godt til et nytt emne jeg
 9. 1 poeng
  😎 Vi er omtrent avhengige av dominant dur septim-akkord...
 10. 1 poeng
  Artig, skal se hva jeg får til ila helgen!
 11. 1 poeng
  Velkommen til forumet!
 12. 1 poeng
  Velkommen! Håper du blir å trives her, virker som det er vårstemning her på forumet for tida. Hva heter bandene du spiller i?
 13. 1 poeng
  Ja det er runde balltrehalser på alle jeg har vært borti . Skjønner ikke Gibson helt der , men de "må" vel lage de sånn slik at de kan selge SG Ri gitarer ....... Prøver å finne ut hvor mye jeg kan ta ned på midten av baksiden og unngå trøbbel med truss . Denne SG faded spiller veldig bra - tror bånd er fiklet med en gang for så fine bånd ser jeg sjelden på vanlige Gibson USA . Og ebony fretboards er favoritten min . Denne er lettere enn de fleste SG Faded på 2960 gram . Det virker som de første 2000-2003 med ebony er bedre enn de nyere Faded SG . Bedre "lakk" - ebony fretboards - lettere mahogny og noen er one-piece kropper . I tillegg har mange modda de med andre pickups og noen har kasser til de og .
 14. 1 poeng
  Selv om Malmsteen er beyond parodi i dag, kan man ikke overse fyren uansett om man er fan eller ikke. Det han gjorde for moderne rockgitar er ikke langt bak EVH på noen som helst måte. Han dro ting i en helt ny retning. Han har også en av de fineste vibratoene man kan oppdrive den dag i dag, det er der alle klonene hans som regel svikter fundamentalt. Nytter ikke spille fort hvis man låter som Kirk Hammett når man spiller sakte, ADHD/leddgikt vibrato fra hælvette!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.