Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 17. mai 2019 i alle områder

 1. 5 poeng
  Ikke vet jeg hva som skjedde med de opprinnelig bildene i første post, men her er ihvertfall noen nye og en update. Fikk kinahalsen i posten i går og må si at den er sjokkerende bra til den nette sum av 620,- inkl. frakt etc! Nydelig flammelønn og lakken er antagelig akryl (neppe nitro og definitivt ikke bombesikker poly) og enkel å matte ned (gripebrett og bakside). Byttet de kjipe båndene til Jescar EVO gold jumbo. Første gang jeg bruker disse båndene, men helt klart ikke siste. Harde og superglatte, men ikke så skingrende lydmessig som rustfritt stål! Fikk testet hjemmesnekret båndpresse (bilde) også. Funket knall Halsen var noe tynnere og smalere i helen enn den jeg selv lagde (og det som er std.), så jeg limte inn 1 mm shims av bjørk i halsgropen på kroppen. Tusq nut og vintage hardware ble flyttet over. Lydmessig ble det marginalt bedre klang, men også litt lysere. Halsen jeg lagde først var ganske mørk i klangen ved litt knokebanking. Og da tror jeg vi sier at Telen er ferdig gitt!
 2. 3 poeng
  Verktøy i hus ... nå er det bare å destruere halser neste !
 3. 2 poeng
  Dette blir litt incestiøst, men jeg må dra fram denne av vår venn @germaniumkidog gjengen hans. Nydelig cover av en opprinnelig rølpete punkelåt.
 4. 1 poeng
  Borte igjen her også. Beklager at jeg ikke så innlegget i går. Vil bare legge til at annonsene ikke plager meg videre, men det er jo greit å si fra når ting ikke fungerer slik det skal være.
 5. 1 poeng
  Halspickup, en god humbucker i en god gitar, clean (lett overstyrt røramp)-lyd, chorus og kompressor, stem gitaren i Eb, så har man kanskje et utgangspunkt.
 6. 1 poeng
  The Raconteurs gjør en jævlig frekk versjon av Nancy Sinatra og Lee Hazlewood-klassikeren Bang Bang (my baby shot me down)!
 7. 1 poeng
  Samme som hos @CastorFiberfor en time tilbake, men annonsene er borte nå.
 8. 1 poeng
 9. 1 poeng
  Ting skjer, annonsene er borte her hos meg. Det var de ikke tidligere i dag. Litt trist, for nå får jeg ikke kjøpt det induksjonsladede LED- belyste vaginaspekulumet til kun fire tusen som jeg hadde så lyst på.
 10. 1 poeng
  Du kan jo også se på Cakewalk from bandlab, også gratis, litt mer omfattende, men overkommelig. Traction er nok hakket enklere og mer intuitivt.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.