Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 13. mai 2019 i alle områder

 1. 3 poeng
  Da ser jeg meg ferdig med denne. Ikke perfekt, men litt av poenget var jo å ta vare på patinaen og ikke gjøre total makeover og derfor ser det riktig ut. Fikk fatt på en original Maxon Humbucker, men satte i et sett med Railhammers jeg jeg hadde liggende.. Det kjekkeste er jo at det gikk en på eBay i England i bittelitt finere stand enn det min var når jeg fikk den til ca 5000 mer enn jeg gav 😎 Meget fornøyd, den både låter og spiller bra.
 2. 2 poeng
  Husker det ikke spesifikt, men det kan nok stemme. Det foregikk en true bypass-mani som for noen år siden, så da var nok Boss ganske lite hipt ja.
 3. 2 poeng
  Boss er solide pedaler som stort sett låter veldig bra. En av de bedre bufferkretsene har de også. Jeg har en liten samling liggende her, men akkurat nå er det bare TU-3 som er på brettet
 4. 1 poeng
  Denne er jo litt festlig
 5. 1 poeng
  Synes Metal Zone har er ufortjent dårlig rykte og ut fra videoene til bla Wampler og JHS, virker det som det er flere enn meg som har en fascinasjon (sikkert på godt og vondt) for denne boksen. Uansett er det tydeligvis en super moddeplattform 😎
 6. 1 poeng
  "Been there, done that" Ja dette tok motivasjionen og hindret meg i å bli en av verdens fremste gitaristen...
 7. 1 poeng
  Ja, det var en stund alt uten true bypass var uaktuelt. Det fins mange eksempler på buffered bypass som ikke er spesielt bra, men bypassen til Boss er good shit.
 8. 1 poeng
  Jeg har egentlig ikke behov for pedaler pga software, men syns likevel det er gøy å ha et pedalbrett å koble litt på. Bruker mest overdrives rett inn i software, og opplever at det noen ganger kan være bedre en nå bruke det som er innebygget. Alltid hatt sansen for Boss, mest fordi man har et stort utvalg til lav pris. Noen av pedalene er jo også perfekte plattformer for modding.
 9. 1 poeng
  Har vel ingen erfaring med enkeltpedaler, da jeg aldri har vært så stor på den fronten. (Har et enkelt brett til punk-bruk, men uten Boss) Har imidlertid brukt Boss GT-10 i mange år, og oppgraderte til GT-100 for et par år siden, og vært meget happy med de, og finner noe veldig tiltalende med enkeltpedalene, så om jeg en dag skal konvertere tilbake til amp og pedaler så kan det fort bli et Boss-heavy brett!
 10. 1 poeng
  Utenlandske jeg har handlet fra i det siste som er bra på leveringstid, pris og service: https://www.thomannmusic.no/ https://www.musicstore.com/en_NO/NOK https://www.gear4music.no/no/ vintagegitar.no er ikke nevnt enda. Ikke den råeste nettbutikken men et lite paradis i Torggata for aksjemeglere, tannleger og lottomillionærer
 11. 1 poeng
 12. 1 poeng
  Er vel litt over gjennomsnittet glad i Boss sine pedaler! BD-2 har alltid vært favoritten, men også stor fan av SD-1, MD-500 og ES-8 boksen! Og alle de andre.... Ser det ble 12 Boss enheter her, trodde egentlig det var flere... Har hatt mange andre også..
 13. 1 poeng
  Jeg har aldri hatt Boss pedaler (bortsett fra en muliteffekt). Hvorfor vet jeg ikke for jeg synes boss virker som prima vare. Har testet flere som jeg synes er svært bra, men har av en eller annen grunn gått for andre merker (og har angret et par ganger) En mulig forklaring på en del av hatet er at boss ofte er inngangsbiletten for mange inn i pedalverdenen. Dette er da ofte FØR de har en brukbar amp (typisk en kjip transistorkombo) og at de ennå ikke har lært seg å skru bra lyd. Derfor tror jeg at mange blir skuffa over Boss pedalen som skulle fixe ALT ikke leverer varene som forventet.
 14. 1 poeng
  Som flere her så hadde jeg noe Boss i ungdommen men feil bruk gjorde at jeg ikke brukte de på mange år. Nå har jeg 4 Boss pedaler på brettet. De kan være kjedelige av utseende men liker svær flate for å trykke inn effekten samt at knotter er lavere enn av/på noe som gjør at man ikke ufrivillig justerer på lyden. Meget bra bruksdesign.
 15. 1 poeng
  Problemet til Boss er at de blir anbefalt til nybegynnere som gode, solide og rimelige pedaler. De ender opp med feil bruk av pedalene og en dårlig erfaring. Hvor mange har ikke for eksempel kjøpt SD-1 og tenkt at det er en av de verste distortion-pedalene de har prøvd, uten å vite at det faktisk er en overdrive. Syns Boss leverer ikke den beste lyden, men fin lyd til en god pris, samt en uslåelig kvalitet. Har per dags dato 2 stykk SD-1, TU-2 og BD2 som jeg bruker veldig ofte. Enig i at BD-2 ser og låter meget fint Den er på en måte boutique for meg, uten å egentlig være det.
 16. 1 poeng
  Det er en grunn til at de fremdeles har den posisjonen de har. De har kanskje ikke klart (eventuelt giddet) å ta skikkelig opp kampen med Line6, Kemper og Fractal på multieffekt/ampsim-siden, men det er få som kan måle seg med de på sub-1000-kronersklassen-pedaler. Man vet hva man får med Boss. Eneste er vel enkelte Mooer-pedaler. BD-2 er nevnt tidligere i tråden, og jeg har vel nevnt den selv i andre tråder. Strålende gain-pedal. En SD-1 som boost på en gammel Marshall er også en fet match. Dessuten er det befriende at de fremdeles holder seg unna alt som heter true bypass (det hysteriet der har vel roet seg betraktelig?).
 17. 1 poeng
  Boss leverer konsekvent ekstremt god kvalitet på både lyd og bygg. De har kanskje et litt traust design, og tar ikke de største sjansene med nye produkter, men jeg vil si de er helt i toppsjiktet av markedet. Liten tvil om at vi har vesentlige korksniffertendenser ja. Får ikke like mange likes på Instagram når man har brettet fullt av Boss-pedaler.
 18. 1 poeng
  Jeg digger iallefall Boss-pedaler. På den nye pønkeplata mi som kommer på fredag brukte jeg kun Boss-pedaler, også til vreng (se bilde).
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.