Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 30. april 2019 i alle områder

 1. 5 poeng
  Her er mine tre Fender Stratocastere. 2 Gilmour inspirerte 57 reissues, og en CS 56
 2. 3 poeng
  På tide å med noe fint å se på. Mine tre Les Paul`s 2012 Standard, 2013 R0 og 2012 Ace Frehley Signature.
 3. 3 poeng
  Et lite forsøk på I Won't Back Down av Tom Petty. Brukte en gammel M-Audio Fastrack og Cakewalk Audio Pro 7.0 fra sist på 90-tallet.. Heartbroken Traveller - I Won't Back Down (Tom Petty Cover)
 4. 2 poeng
  Domene, lagringsplass til både ny og gammel data i form av innhold og brukerinformasjon, lisenser, oppgraderinger. Det er sikkert mer enn dette også. Jeg vil tro at det å eie et domene også byr på en del merarbeid i form av fakturahåndtering, betalingsavtaler, utfylling av flere poster i selvangivelsen for å unngå skattesmell, din egen fritid på bekostning av familie og venner. Hvis forumet hadde gått med dundrende overskudd under normal drift og eier hadde tatt 10% av gevinsten, så ville jeg vært happy på hans vegne og unnet han det - så lenge det gir mergevinst for forumet i form av at noen har vilje til å holde det i livet. Det er utrolig mye jobb å ha et slikt engasjement utenfor familie, fritid og arbeidstid. Han har brukt mye tid det siste året på å fikse opp i bugs som vi har meldt inn og sikrte stabil drift slik at vi andre kan dra maksimalt nytte av forumet, all kudos til Kjell Iver for at han har holdt ut og vært tålmodig.
 5. 1 poeng
  Så denne på "guitar of the day" ,Normans rare guitars , på jutuben. Det var et snedig system. Anbefaler guitar of the day, herlig nerdete.
 6. 1 poeng
  Dette ser jo helt rått ut, som vanlig. Dumt at jeg ikke får sett sluttresultatet. Takk for at du poster, selv om du ikke får vist det ferdige produktet. Fikk tanker i retning orkesteret på Titanic som spilte til skoene ble bløte..
 7. 1 poeng
  Hva tenker du at jeg har skrevet som tyder på at jeg har opplevd å være krenket? Jeg har ytret min mening og mener at det har vært innenfor retningslinjene for forumet. Det kan da ikke være slik at min og noen få andres ytring skal føre til at man velger å stenge ned forumet.
 8. 1 poeng
  Et synlig regnskap som viser inntekter, driftsutgifter og administrasjonskostnader kan være fornuftig ja.
 9. 1 poeng
  Jeg ønsker åpenhet om økonomien her, spesielt fordi det har kommet påstander om at den er dårlig og at man trenger støtte.
 10. 1 poeng
  Veit ikkje om det er meg du svarar, men eg har ingen problem med å forstå at det kostar pengar. Men det er litt spesiell holdning til diskusjonen her, det går jo faktisk an å tenke to ting samtidig: vi må ha pengar til drift, og vi må ha kontinuerlig rekruttering. Skal vi stenge tråden fordi folk er kritiske? Litt rart å definere en diskusjon som gjennomdiskutert? Syns det er ein arroganse ref. problematikken som Gubbe og Rødvin tar opp som blir ignorert, og rart å true med å stenge ein tråd som engasjerar på eit diskusjonsforum. Blir for eksempel nevnt ein allergi mot google ads, og løysingar som kanskje er dyrare enn vi har råd til? Har alltid følt GN som et fellesskap, men no er det litt KrF her...
 11. 1 poeng
  Oppdragelsen fortsetter
 12. 1 poeng
  Ja, men ikke mer enn ca 40 sekunders loop...
 13. 0 poeng
  Når debatten ender på dette nivået er debatten utspilt. Stenger tråden, Dette er en moderatorpost og reaksjoner kan en holde for seg selv.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.