Web Analytics
Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/21/2019 in all areas

 1. Har du lyst på gitar der du kan modde, og prøve masse forskjellig, montere teste i raskt tempo ville jeg valgt strat med floyd. Plekterbrett er lett å få tak i. Du kan sette opp terminal i elektronikkrom med ledningene til jack, så output-ledningene bare dyttes eller skrues på plass. Du har mye plass å sette elektronikk. Floyden gjør at du løsner fjærene, løfter floyd (uten at strengene løsner fra stemmeskruene), bytter plekterbrett eller modder, setter floyd på plass og fester fjærene og vipps - uten å måtte gjøre noe med strengene er gitaren stemt og klar til å spilles.
  2 points
 2. Eller det finnes pickup der disse voicingene (og flere) er tilgjengelige i en og samme pickup...
  2 points
 3. Snedig konsept, men hvor mange av oss bytter pickups så ofte at det rettferdiggjør kjøpet av en slik gitar?
  2 points
 4. har noen testet disse? ser ut til å være en veldig god ide, det systemet de har, for kjapp bytte av pickups. https://relish.swiss/
  1 point
 5. Ville definitivt valgt god floyd dersom du tenker det skal bli en player. Jeg pleier pakke min gitar demontert i vanlig reisekoffert dersom jeg skal fly. Har video der jeg legger gitardelene på bordet, og bruker kun 1 minutt å få den i spillbar stand. Det er fordelen med floyd. Og med plekterbrett og badekar for pickups, kan du eksperimentere med plassering av pickups også.
  1 point
 6. Føler behovet er større for å bytte mellom solid body/hollow og floyd/hardtail for min del, enn pickups. Arti ide, men lite pen og dyr kuriositet i så måte. Da betaler jeg heller for mye for en Gibson eller to ekstra altså
  1 point
 7. Dette må da være et ok kjøp. Ligger på Kjøp og Salg av Musikkinstrumenter på Facebook. Squier eller Asia/Mex-fender er jo ypperlige moddegitarer men usikker på hvilke modeller som har jumbobånd og flatere radius.
  1 point
 8. Hadde gått for Squier eller mim Fender, enkelt og greit pga tilgangen på deler som passer rett på, stort sett uten modifikasjoner. Har selv spilt på squier affinity som jeg synes var bra. De koster vel knapt 1500 ny om jeg ikke husker helt feil.
  1 point
 9. Ligger en ålreit priset Squier CV Strat her på forumet. Ligger en Fender Modern Player HSH-strat på Finn.no til omtrent samme pris som er verdt å kikke på. Med plekterbrett da, så ikke like moddevennlig om du er ute etter noe som du kan forsøke ut alskens wiring-muligheter kjapt (med mindre du gjør en modifisering av plekterbrettet slik at du slipper å ta av alt av strenger hver gang du skal prøve noe nytt). Modern Player-serien mener jeg er laget på samme fabrikk som Classic Vibe, så i bunn og grunn en Squier med Fender-logo. Eventuelt omvendt.
  1 point
 10. Tenker at det er en grunn til at de gamle klassikerene holder koken. Noen som husker de synth- gitarene fra 80tallet? De forsvant de også..
  1 point
 11. Må også ta gjensalgsverdi med i regnestykket her. Tør ikke tenke på verditapet på en slik gitar, spesielt i et lite marked som i Norge.
  1 point
 12. Det er nok de store, kraftige, arbeidskar hendene dine. Jeg kunne ikke kaldkvelt en gåsunge om så jeg ville det engang.
  1 point
 13. Dagens gitar kjøpte jeg nettopp på finn. Synd påsken varer så lenge. Ser frem til å restaurere denne.
  1 point
 14. Tenker det samme. Er selv i markedet for en akustisk i prisleiet 3000-7000, og det sitter langt inne å bruke det beløpet på en Morgan. Usikker på hvorfor, men tror nok det har med at Morgan etablerte seg som et billigmerke med litt ujevn kvalitet for en del år siden og slikt henger i lenge. Har hørt at Morgan har blitt svært bra, men blir uansett en går for «trygge» merker😊 Edit: føkkit og vekk med bortforklaringene.....jeg er en merkehore!😛😂
  1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.