Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 17. mars 2019 i Innlegg

 1. 4 poeng
  Vær litt tålmodig. Spill, spill og spill. Bytt gjerne strenger, og eksperimenter med strengetykkelse. Men spill, spill og spill før du begynner å fikse på ting som ikke trenger fiksing.
 2. 4 poeng
  Låsbare stemmeskruer på en gitar uten tremolo har egentlig ingen annen funksjon enn at det går mye raskere å skifte strenger. Jeg har i hvert fall aldri opplevd at en gitar uten tremolo, men med låsbare stemmeskruer, har holdt seg bedre stemt enn en gitar med vanlige stemmeskruer. Riktig vikling av strenger og ei bra filt nut er oppskriften på en gitar som holder seg stemt. ..., men det går jo innmari raskt å skifte strenger med låsbare stemmeskruer.
 3. 2 poeng
  Sendt en Mail til grover,så får se hva de svarer.jeg liker å fikse,pusse,montere osv. Det er like kjekt som å spille på gitaren.. 😂
 4. 1 poeng
  Pelham🤟🏽🤟🏽
 5. 1 poeng
  Det går sikkert an å polere opp med maskin for en som har peiling og utstyr til det . Men en pelham blue - silverburst eller kremhvit er pent og........
 6. 1 poeng
  Jeg fikk den billigere enn annonsert selv, byttet et bytte av et bytte pluss litt cash. Den er mattet ned rundt omkring men er original lakk.
 7. 1 poeng
  Kjøpte nylig denne. Lurer på å prøve meg på refinish.
 8. 1 poeng
  Just sayin u gotta get one !
 9. 1 poeng
  Til å runde bånd og polere ! Jeg gjør det vanligvis med maskin men her gjøres det for hånd . 800 slipepapir så den brune og sist den grønne fine . Oransj er til å file flate bånd runde . Metallbitene er for å beskytte fretboard og veldig nyttig og enkelt i bruk. Det tok meg 30 min å ordne denne 87 Kramer American halsen .
 10. 1 poeng
  EKO Ranger 12 fra 70-tallet en gang. Denne har jeg hatt i minst 25 år og den har vært med på mye rart og moro. Fantastisk lettspilt, og flott lyd. Hvis huset begynner å brenne kommer denne veldig høyt på lista over ting å redde (etter ungene).
 11. 1 poeng
  Martin D12-28 -08 hjemme fra "forsinket 10 års service" m plekking, ny sadel og finjustering i begge ender utført av trollmannen på Steinberg ! 🙂 Spiller som smør og låter som en flygel !
 12. 1 poeng
  Fikk med denne da jeg kjøpte min første elgitar (American Std Strat i lilla:)) i 1990. Fyrte den opp for litt siden og den funker fint, låter egentlig ganske fett.
 13. 1 poeng
 14. 1 poeng
  Tok et nytt familiebilde av Gibson SG-ene i dag. Hadde jeg bodd alene skulle de fått stå i sofaen hele tiden...
 15. 1 poeng
  Da kom 2018-Standarden jeg kjøpte fra Evenstad for noen dager siden inn døra. Bruddet er reparert meget bra. Ellers må jeg si den ser helt strøken ut. Fine bånd, antakelig beste fret ends av alle gitarene jeg har. Satt opp meget bra av Evenstad. Et av de bedre kjøpene jeg har gjort, dette.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.