Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 07. mars 2019 i alle områder

 1. 4 poeng
  Orket ikke vente lenger med denne... Innimellom febertoktene har jeg fått på klarlakk, og satt den sammen igjen. Nå vil jeg si meg fornøyd! Bildene er med hensikt noe mørke, for det er ikke 100% i rett lys... men godt nok!
 2. 4 poeng
 3. 2 poeng
  Hehe. Jeg hadde Wonderbar (Eller Shift 2001 som min het når de ble solgt i løsvekt) på en gammel ESP strat. superstabilt system, men så jo helt jævlig ut!😂
 4. 2 poeng
 5. 2 poeng
  Var innom gitarverkstedet i dag, å da sa han at det kom til og koste meg rundt en 1000 lapp med service, strenger og sette den opp, så da leverer jeg den der, så får jeg prøve meg på strenge bytte selv neste gang Så en på youtube som brukte et 9v batteri til å låse floyden med
 6. 1 poeng
  Synes du har gjort en fin jobb. Hvis gitaren er god ellers, ville jeg gjort et forsøk med bytte av pickups og elektronikk. Sikkert ikke veldig høy verdi på gitaren, men uansett moro hvis det låter og spiller bra.
 7. 1 poeng
  Snart med ny trem!🤗
 8. 1 poeng
  Evidence Audio SIS er fantastiske patch-kabler. Dønn solide og null problem å montere. Jeg har har et par sett med Lava Cables også, og jeg har hatt litt trøbbel med kortslutning med dem. Hvis du vil ha minst mulig signaltap så er det bare distansen mellom gitar og første buffer som er viktig, kabel mellom pedaler og amp har ingenting å si. Det du vil ha er lavest mulig kapasitans (pF/m), og her er det veldig lite samsvar mellom pris og kvalitet. Klotz La Grange har kapasitans på 65 pF/m, som er temmelig lavt. Du får neppe noe særlig lydmessig utbytte av å oppgradere dem. Et par nyttige linker: https://www.coda-effects.com/2015/04/all-you-ever-wanted-to-know-about.html http://www.ovnilab.com/articles/cablechoice.shtml
 9. 1 poeng
  Oi - jeg har jo fått flere svar, og ikke fått det med meg 🙂 I følge min kollega så var det et område av treet han hadde sett endel liv. Det skal bli spennende å se hva han har funnet - om et par ukers tid. Sa meg fornøyd med 2 tommers tykkelse. Det blir vel mursteinstungt da hehe. Treverket er nyhugget, så jeg må tørke det selv. Har en grei garasje der jeg tenkte å ha det liggende i et par år i alle fall. Godt tips å forsegle endene med trelim, det skal jeg gjøre.
 10. 1 poeng
  Vet ikke hva du har bestemt deg for, men selv synes jeg det er greiest å låse Floyden med en liten trekloss, og deretter skifte alle strengene og stemme opp. Men det er jo mulig det må justeres litt i etterkant..
 11. 1 poeng
  Leker litt med min hjemmelagde RR gitar i dag! Ganske bra gitar faktisk! Også fikk jeg testet denne Gretsch Electromaticen. Fikset skurr i bryteren på den. Flott gitar med deilig lyd!
 12. 0 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.