Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. jan. 2019 i alle områder

 1. 2 poeng
  For all del, kan godt være gode gitarer, men close match down to the molecular level og liquidmetal bridge pins? I call BS på Martins markedsavdeling. Her kaster de bare ut store ord og forventer at stor fisk biter på.
 2. 2 poeng
  Det å være moderator en en utakknemlig jobb. Vær glad for at noen gidder å gjøre jobben gratis. Vil du ha en endring, ellervl gjøre en bedre jobb selv, så meld deg som frivillig. Så enkelt er det slik jeg ser det. Vær klar over at man får masse drittkjeft i perioder, perioder man kanskje ikke klarer å forutse. Derfor er det nødvendig å være enig med de andre som modererer.
 3. 2 poeng
  Joda ! Men 'Hearing is believing' ... Er selv såpass bitt av "Collingsitus" at ... hmm ... ? Men en Martin D-18 hadde ikke vært feil det ... Men ikke med de stemmeskruene der ! Skulle vært polert nikkel ... ikke gull ... ?
 4. 1 poeng
  Såg tidligere i dag at Martin introduserer "Modern Deluxe Series" i år. Selv om de fleste av "innovasjonene" er blitt brukt av andre mindre aktører, er det vell sjeldent Martin gjør såpass dristige endringer som dette. Må si jeg er mer positiv til spesifikasjonene enn selve navnet på serien. Likevel dristig med tanke deres vanligvis tradisjonelle fokus og historie. Taylor gjorde vell noe mer kontroversielt gjennom sin markedsføring av "V-bracingen", men er kjent for å markedsføre seg som et innovativ gitarprodusent. Listepris er 4399$- 5199$ avhengig av modell. Hva tenker folket?
 5. 1 poeng
  Kan ikke påberope meg å være kyndig, men har bekjente som turnerer her og der som sverger til å alltid kjøre gjennom en power conditioner på grunn av "dårlig" strøm. Noe sånt: https://ehomerecordingstudio.com/power-conditioner-reviews/
 6. 1 poeng
  Han har jo ingen feedback-tråd, men det fortjener han! Kjøpte et par høyttaler elementer fra han, og det gikk jo veldig bra! God kommunikasjon, rask til å sende, og veldig godt pakket! Her er det terningkast 6, anbefales.
 7. 1 poeng
  Et annet alternativ kan være GFI Systems Wavelogic MKII. Chorus, Flanger, Vibe, Tremolo, Phaser, Oktav, pluss noen særere greier som echoswell, envelope filter, etc. Kan også kjøre to effekter samtidig, som kan være en stor fordel.
 8. 1 poeng
  Mobius har jeg ikke prøvd, men kun hørt gode ord om denne. Et alternativ kan kanskje være Empress nebulus. Denne mangler phaser, men har både tremolo, flanger og chorus. Fantastisk bra lyd på denne, og er Forholdsvis enkel i bruk:)
 9. 1 poeng
  Jeg har Boss MD500 og er veldig godt fornøyd! Den kan kjøre to effekter samtidig, og er enkel å sette opp, og har Midi.
 10. 1 poeng
  Ikke sant? Har prøvd å fortelle kona at jeg ikke har tid til dette småbarnslivet og at vi må bruke mindre penger på bleier (skifte sjeldnere/kjøpe rimeligere)... men fikk helt kontrabeskjed ?
 11. 1 poeng
  To gamle og dødsbra plater kom i går! Zeppelin ble visst opp/ned i begeistringen!
 12. 0 poeng
  Det er det vel flere som synes.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.