Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 06. jan. 2019 i alle områder

 1. 3 poeng
  Ikke sant? Har prøvd å fortelle kona at jeg ikke har tid til dette småbarnslivet og at vi må bruke mindre penger på bleier (skifte sjeldnere/kjøpe rimeligere)... men fikk helt kontrabeskjed ?
 2. 2 poeng
  En sammenligning mellom Gibsons 500T/496R pickups og EMG 81/60...
 3. 1 poeng
  Hei og godt nyttår. Jeg er en mann på 40 med midtlivskrise som tenker på å prøve ut trubadurmarkedet her i Oslo, og vil med det søke etter en medtrubadur. Jeg spiller gitar og synger med den stemmen jeg har. Det er ca 10 år siden jeg var aktiv som trubadur sist og kjenner at lysten på å spille opp til allsang kommer snikende tilbake, men denne gangen ønsker jeg en medspiller å sparre med da jeg syntes tilværelsen var ganske ensom som enslig utøver. Jeg tenker da å spille låter fra «Emil i Lønneberget» til «Metallica» og alt i mellom og rundt som kan lage god stemning på en fredag- og lørdagskveld og andre aktuelle kvelder. Er dette noe som kan høres gøy ut så send ei melding til «janimal11@me.com». Kan også svare her de første ukene, men jeg kan ikke garantere tilstedeværelsen om responsen er lav.
 4. 1 poeng
  Det stemmer at det er natron som er tingen. Bakepulver fungerer også, men blir sprøere. Grunnen til at mange (inkludert meg selv) tror/trodde bakepulver er greia, er jo rett og slett for dårlige engelskkunnskaper. Har man et eller annet "pulver" av annen sort, fungerer det sikkert også, men da bør det nok tørke over natten. Med natron er det steinhardt med en gang.
 5. 1 poeng
  Mange som mikser høyttalerelemeter i kabinettene sine, så det er jo bare å prøve det.
 6. 1 poeng
  Den pedalen er en power amp *simulator*, ikke en faktisk power amp.
 7. 1 poeng
  Hørte ikke mye forskjell på clean, men synes EMG ble litt vel spiss på Hi-gain. For min del har hverken EMG eller Gibsons keramiske gjort noe for min del, men i denne sammenligningen, synes jeg Gibson-pickupene låt bedre.
 8. 1 poeng
  Det kommer veldig an på ampen. Og det kommer veldig an på hvordan kabinettet er bygd, i henhold til hvordan det vil låte. Stor forskjell på et åpent og et lukket kab. feks. Uansett element.
 9. 1 poeng
  Fett spilt, og bra sammenligning! Må si jeg likte 500T/496R best på "Heavy" biten.
 10. 1 poeng
  Er det ikke natron som er tingen? Baking soda er vel natron på norsk?
 11. 1 poeng
  Du må plusse på ca. 750 kr i moms/gebyr.
 12. 1 poeng
  Jeg hadde et HB 2x12 med V30. Det kosta vel også det samme som 2 V30 elementer løst. Nå har jeg et Palmer 1x12 (fra gear4music) med G12H creamback i. Perfekt til mitt bruk. Har vurdert å kjøpe ett til og ha et EVM12L jeg har liggende i.
 13. 1 poeng
  Vil tro det er best bang for the buck. Man betaler så og si nesten kun for elementene. Har 1x12" og har ikke noe å utsette på det lydmessig.
 14. 1 poeng
  R8 2013, Traditional 2013, R9 2016, Signatur series DJ Ashba, Black Beauty 2017 :-)
 15. 1 poeng
  Så... gjennomførte "forsvartningen" allikevel, og må si meg fornøyd med resultatet! Nøkkelen har jeg funnet ut er å ha et volum/tone kontroll oppsett. Uten tone kontrollen blir clean lyden ifra EMG 60 fortsatt for høy og spinkel for min smak. Gitaren blir generelt mer allsidig og, ikke bare "heeevvyy meethhuull" hele tiden... ??
 16. 1 poeng
  Mekka sammen en introduksjon til Youtube kanalen. Pretensiøse greier, men vel ment... ??
 17. 0 poeng
  Da trenger jeg en Preamp. Dette skal være en god en: Benson Amps - Preamp, Guitar Boost Pedal Chimera Amp Sound I et forum så skrev Chas Benson selv at denne mest er ment som en boost/EQ/dirt/fuzz pedal, men kan også brukes til å drive en power amp. Også skriver han "... though I'd use a buffer between them since power amps all seem to have different input impedances depending on who designed em." [Kilde: https://www.thegearpage.net/board/index.php?threads/benson-preamp-hype-reality-thread.1942780/page-2] Så, da trenger jeg også en buffer og da kjøper jeg denne: Fender Level - Set Buffer Det baller på seg!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.