Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 17. des. 2018 i alle områder

 1. Og de aller fleste har rosewood gripebrett og det det innebærer
  1 poeng
 2. Mens andre har tydeligvis mer flaks. Jeg flyr regelmessig med opptil flere gitarer som sjekkes inn som bagasje, både selger og kjøper gitarer rett som det er som går med både posten og diverse andre fraktselskaper og har i mine 25 år som aktiv, kun fått en knukket hals i posten og det var avsender sin feil. Karma? ?
  1 poeng
 3. Posten har knekt 3 Gibson gitarer for meg i 2018- og flyplasser behandler bagasjen enda verre.... Du kan skru av halsen hvis den er skrudd på , og ta den med på flyet...hvis ikke sikkerheten ser på den som "våpen" da .
  1 poeng
 4. Spørsmålet ditt var godt nok det. Den blokken har så sinnsvakt mange innstillinger og når jeg tok den bort forsvant alle de innstillingene som var der tidligere. Nå har jeg satt den til en pr post..
  1 poeng
 5. Fikk forøvrig teste litt mer. Den låt rimelig bra med en lett boostet cleankanal. Da kom godlyden. Beholder disse litt til før jeg bestemmer meg.
  1 poeng
 6. Kule gitarer. Dette er desverre det eneste jeg kan bidra med i denne tråden...
  1 poeng
 7. Husk at det er en lang flytur hjem med (jeg antar) flere stopp. Du får neppe med deg gitaren i kabin på en slik flight, og med mindre du kjøper en med en skikkelig kasse så hadde jeg vært veeeeldig skeptisk.
  1 poeng
 8. Sånn har det vært på forumet også siden jeg ble medlem for ca 12 år siden. Det går i perioder på 4 år. For noen år tilbake handlet alt om Mayones, Caparison, Blackmachine og Parker. Så kom det en periode med RG. Så PRS. Nå er det Fender og Gibson som gjelder ? kansje det er grunnen til at jeg kjøpte 3 stykk Gibson og en Fender i år. Blir fort påvirket av forumet!
  1 poeng
 9. Alt for mange Ibanezer på markedet, og de er ikke så populære nå til dags. Alle som spilte gitar på 90-tallet har vel hatt minst én RG, og det må være titusener av dem her til lands. I dag skal det være enten klassisk (Tele, Strat, Les Paul) eller boutique (Novo, Collings, Reverend, etc). Alt går i bølger, og Ibanez får sikkert en ny oppsving om noen år. Regner med det er det øyeblikket Stensen sitter og venter på ?
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.