Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 13. des. 2018 i alle områder

 1. Her for noen dager siden hadde serveren vår en kraftig hick-up, og den ble etter hvert restartet. Dette medførte at klokka på serveren gikk feil, noe som igjen medførte at vi ikke fikk lastet inn bilder. Jeg ringte til leverandøren vår i Oslo som etter hvert fikk restartet server igjen. Så her i går skjedde det en fatal og ny hick-up, noe som medførte at nummerering av postene ble feil. Dette ble eskalert oppover hos IPS, og de fikset det her i ettermiddag - sitat under. Jeg vurderer å flytte forumet over til IPS sin server, og vil lage et nytt emne om/når det blir gjort.
  1 poeng
 2. Tester om det funker - i fra mobil på farten
  1 poeng
 3. 1 poeng
 4. Sorte minihumbuckere. Har ikke noe formening om pris men hadde en slik for hånd på slutten av nittitallet til 5k. Burde kjøpt. Er noen av denne modellen rundt på Jæren. En av de lokale legendene her i disse trakter sverger til denne.
  1 poeng
 5. Skulle igrunn lage NGD tråd, men fikk bare serverfeil. Denne Classic player 60’en Ble gift med en MJT kropp og Callaham vintage/narrow tremolo og Radioshop loaded mint green pickguard med deres ID Evo woodstock 69 pickuper. Da ble det slik: Utrolig fornøyd! Det låter dritbra, akkustisk resonans, sustain er bedre og vekten er lavere enn den var originalt.
  1 poeng
 6. Dette er min 1972 Gibson sg walnut special. Hatt denne skatten noen år nå. Fortsatt like fin å spille på, alt er originalt. Slimneck som fortsatt er 100% intakt, og få skader i treverket. Den blir pusset regelmessig. Har også den originale hardcasen med lilla stoff på innsiden, beautiful greier. Den er også til salgs en dag, og ikke til salgs den neste.. da jeg ikke klarer å bestemme meg for om jeg skal selge den og så kjøpe en Gibson vintage akustisk. Problematisk hverdag med mye bekymring, hva burde jeg gjøre?
  1 poeng
 7. En litt raspete versjon av Jussi Bjørlings Julsång fra arrangementet "Min Julesang" på Ørland kulturhus i går:
  1 poeng
 8. Dette gjorde dagen min. Snakk om nedoverbakke!
  1 poeng
 9. Denne tråden er for liten. Kom igjen folkens, ta nye bilder av fjølene ? Gjorde en liten endring på denne "krigs exploreren", dette er et slikt endeløst prosjekt. Skal selvfølgelig få EMG pickups
  1 poeng
 10. Byttet til meg denne slitne '58 Goth Exploreren for en liten stund siden, som hadde hull etter noe bigsby greier, Gibson plekterbrett som resulterte i enda mer hull, og generelt slitt lakk. Men selv om den så slitt ut, var det en nydelig fjøl etter en service. Så da ble det "War Machine" prosjekt inspirert av Hutchinson Guitars. Og til dere som ikke liker slikt, det er en Epiphone hvertfall. Og ja, det spilles 100% metall på denne (Ja det mangler en streng her Kjøper nye imorgen)
  1 poeng
 11. Demonstrerer dirty-kanalen på den nye ampen min. Savna en slik video selv da jeg var på utkikk!
  1 poeng
 12. Litt reklame for min egen nettbutikk: https://rbguitars.no Jeg selger mye stæsj til gitarbygging med hovedfokus på treverk. Ikke alt er i nettbutikken ennå, men bare å sende mail hvis du trenger noe. Kort fortalt har jeg: Emner til kropp (Afrikansk mahogny (Khaya), Svartor, Zebrano, Amerikansk valnøtt, Wenge) Halsemner (Afrikansk mahogny, Lønn, Flammelønn, Valnøtt, Zebrano, Wenge) Bookmatchede topper (Surnet lønn (Spalted maple), Quilted maple, Flammelønn, Valnøtt, Zebrano, Wenge, Ask) Gripebrett (Pao Ferro, Ibenholt, Rocklite ebano, rocklite sundari, ovangkol, et
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.