Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. des. 2018 i alle områder

 1. 5 poeng
  Lite tips som jeg pleier å gjøre på mine gitarer: gjengeteip på bridge studs, dette hindrer vakling og gjør broen mer stabil. Bilde 2 viser resultat etter flere timer med syredamp og forsiktig buffing med stålull. Tok lengre tid å få patina på denne gitaren enn andre jeg har gjort det samme med. Fortsatt litt fargeforskjell på pickup cover vs bridge og stoptail, dette er grunnet nickel vs chrome finish.
 2. 2 poeng
  Vanskelig med Ibanez, de japanske modellene er kjempepopulære men holder ikke noe særlig høy pris på bruktmarkedet. Uten at jeg har undersøkt vil jeg tro at 3500-4000 skal være realistisk. Folk legger ut eldre japanske RGer til 6000 også, men da ligger de som regel ute svært lenge.
 3. 1 poeng
 4. 1 poeng
  Den siste vinylplaten jeg kjøpte er den fantastiske Uriah Heep Live 73`.?
 5. 1 poeng
  Budsjett?!? Det er tydeligvis mange slags budsjetter...
 6. 1 poeng
  Her har dere noe å øve på i helgen . Litt Django style bør en vel kunne .
 7. 1 poeng
  Ja, 570 er uten plekterbrett, ellers identisk.
 8. 1 poeng
  Er ikke 570 uten plekterbrett bare? Eller var det annen pickupkonfigurasjon? Vil tippe pris er omtrent det samme, både som ny og på bruktmarkedet.
 9. 1 poeng
  Usikker på hvordan 570 er i forhold. Men en kollega av meg kjøpte en RG550EX i år for 3500kr. Den lå ute til 4500kr i månedsvis.
 10. 1 poeng
  Denne tråden er for liten. Kom igjen folkens, ta nye bilder av fjølene ? Gjorde en liten endring på denne "krigs exploreren", dette er et slikt endeløst prosjekt. Skal selvfølgelig få EMG pickups
 11. 1 poeng
  Min høyt elskede ESP Standard Explorer, (EMG 81 bridge pickup og EMG 61 Neck pickup):
 12. 1 poeng
  Ikke en Explorer som sådan, men håper det er greit med mitt hjemmemekka byggesett ? (Kiesel Lithium-pickups på det ene bildet, EMG 81/85 på det andre.)
 13. 1 poeng
  Byttet til meg denne slitne '58 Goth Exploreren for en liten stund siden, som hadde hull etter noe bigsby greier, Gibson plekterbrett som resulterte i enda mer hull, og generelt slitt lakk. Men selv om den så slitt ut, var det en nydelig fjøl etter en service. Så da ble det "War Machine" prosjekt inspirert av Hutchinson Guitars. Og til dere som ikke liker slikt, det er en Epiphone hvertfall. Og ja, det spilles 100% metall på denne (Ja det mangler en streng her Kjøper nye imorgen)
 14. 1 poeng
 15. 1 poeng
  Mine tanker: jeg har Macintosh... nærmere bestemt en iMac 2011. Jeg har hatt Cubase Pro siden 4. Jeg kjører nå 7.5 og koster meg nesten 2k å oppdatere. Dersom jeg nå kjøper oppdateringen så har jeg summa summarum betalt for mer enn to fulle pro lisenser. Takk for lojaliteten lizzom. «Fansen» sier det ikke er oppdatering, men oppgradering. Dette går jeg ikke med på... Å gå fra Cubase Artist til Pro er oppgradering. Jeg kjører 7.5 fordi det fungerer og holder i bøtter og spann for meg... men om jeg oppdaterer iOS til Mojave så må jeg sikkert oppdatere (når Steinberg bestemmer seg for å støtte Mojave). Akkurat slik jeg måtte når jeg har oppdatert tidligere. Så jeg lurer litt på om Steinberg har fått sin siste krone fra meg. For prisen for oppdateringen så kan jeg kjøpe meg Logic Pro X i stedet... så der er jeg... selger jeg lisensen min så koster det meg kanskje svært lite.
 16. 1 poeng
  En dag utenom det vanlige! Nettopp hentet "ESP Viklipse", noen bilder ifra seansen... ??
 17. 1 poeng
  Oh yes, må si meg fordømt fornøyd!? James Hutchinson har virkelig levert varene denne gang, i bøtter og spann... kult å se hvor bra mine design ideer fungerte med hans eksisterende konsept. Kan virkelig ikke vente til å få denne i hende! ?
 18. 1 poeng
 19. 1 poeng
  Lagt til litt ekstra detaljer i knuten foran. Kjenner GAS begynner å kicke inn... ??
 20. 1 poeng
  Klar for voksing! Deretter siste steg med montasje av mekanikk...?
 21. 1 poeng
  Lønn topp, mahogany kropp/hals, samt gripebrett i ibenholt
 22. 1 poeng
  Nei, den skal bare "skitnes til" litt... se ut som et gammelt ølfat. Dette er en mockup av sånn ca hvordan den skal ende opp...
 23. 1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.