Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 04. nov. 2018 i alle områder

 1. 5 poeng
  Det går ikke så fort med denne... I dag var været så bra at jeg kunne ta den ut for å smøre på et par lag med epoxy / grunning. Noe skikkelig klissete svineri å jobbe med... Kan lakkere rett på dette. Bildet viser første strøk!
 2. 1 poeng
  Du monterer bare de vol/tone-kontrollene du selv ønsker; ikke noe problem å droppe en av dem. Ang. switch så er det jo egentlig ikke verre enn å kjøpe en som passer..? http://www.emgpickups.com/parts/switches.html
 3. 1 poeng
 4. 1 poeng
  Mange flotte LPer her nå. Tåler vel et bilde til av råkkemaskina mi for å bryte opp litt her. Utrolig artig med en muskuløs P90 etter å ha spilt på en strat med lav output så lenge. Punkepunkepunkepunk!
 5. 1 poeng
  Da har den kommet! Måtte spille inn et lite riff bare for å ha noe å poste når folk spør om den Djenter. Nå er ikke jeg en veldig djentleman, men det funker dette?!?
 6. 1 poeng
  Gjort en service - lakkrens polering - kroning og polering av bånd - truss justert etc - nut var spoton utrolig nok . Spiller bra med 1.3mm strengehøyde på 15 bånd nå med bra sustain . Er forundret av kvaliteten på denne Epi . Korea Epi er vanligvis noe bedre rnn Kina , men denne er ikke langt fra en middels Gibson . Den har mye bedre bånd enn den dyre Epi Bonamassa LP jeg hadde . De må ha vært heldige med denne . Pickups er noe 57 CH greier og funker " greit nok" . Litt hard diskant på bridge , men Burstbucker pro er verre syns jeg . Denne blir nok i samlingen ( til jeg evnt. får tak i en ekte early 80 s Korina V - lite sannsynlig ) . Gibson metall logo er selvfølgelig bestilt .
 7. 1 poeng
  Korina Flying V kom i dag - 2005 Korea Epiphone . Spiller overraskende bra for en Epi må jeg si . En nesten ingen dårlige bånd , bra sustain , takler rimelig lav strengehøyde etter noe justering . Den er rett og slett brukbar med noen nye pickups .
 8. 1 poeng
  Her er mine to! Veldig glad i Flying V-en, fikk den av en venn før han gikk bort, noe som gjør at den har utrolig stor affeksjonsverdi. Det er en Faded fra 2007. King V-en, en KVMG Pro fra 2014, kjøpte jeg i høst. Har ikke rukket å spilt så mye med den i bandet ennå, men liker den veldig godt. V-gitarer er ikke gode å sitte med i lengden, men du verden så deilige de er å spille live med. Når jeg spiller og synger samtidig bruker jeg å stå med høyrebenet litt foran det venstre, så lener jeg på en måte innsiden av venstrehornet inntil låret. Da står gitaren veldig stabilt og stødig, og jeg kan lett spille feeete riff mens jeg skriker ivei. ? Fin bonus at man ikke trenger stativ også!
 9. 1 poeng
  2009 Gibson Flying V 67 reissue . Satt på et aged white plekterbrett og kromcovers på pickups .
 10. 1 poeng
  ..eneste gitaren jeg har hatt som nieser og nevøer har hatt lyst til å prøve o.O
 11. 1 poeng
  Flying V Government 2nd edition ! Burde kjøpt en 1st edition mens de ennå var å få tak i .
 12. 1 poeng
  Da ble det endelig en V gitar på meg også. Dog ikke en Gibson denne gangen, men Schecter Hellraiser V1 funker det også:)
 13. 1 poeng
  Flying V "double" 1989 Min eneste string through Flying V . Ebony fretboard - mini humbucker i neck -24 fret. Jeg BURDE kjøpt en en 58 reissue tidlig 80-talls den gang en kunne kjøpe de under 18-20k . NÅ er de altfor dyre .
 14. 1 poeng
  Får vel begynne forsiktig her med de billige først . Gibson Flying V 2001 Crescent moon - Ebony fretboard - nær strøken . Ville bytte til svart pickguard og krom covers på pickups - muligens svart truss cover . Men pickguarden jeg bestilte passer ikke - har ikke klart å finne ut hva type som passer .
 15. 1 poeng
  Det å fylle 40 føles greit når man har slike venner. Hadde oktoberfest med 60 venner i går, og ble helt tatt på senga da denne kom inn døren. 1967 Fender Super Reverb. En heeeelt annen planet enn noe annet jeg har spilt på. Låter så fett at jeg får ståpels. Veldig rørt av å ha slike venner.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.