Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 31. okt. 2018 i alle områder

 1. 6 poeng
  Da har den kommet! Måtte spille inn et lite riff bare for å ha noe å poste når folk spør om den Djenter. Nå er ikke jeg en veldig djentleman, men det funker dette?!?
 2. 2 poeng
  Mange flotte LPer her nå. Tåler vel et bilde til av råkkemaskina mi for å bryte opp litt her. Utrolig artig med en muskuløs P90 etter å ha spilt på en strat med lav output så lenge. Punkepunkepunkepunk!
 3. 1 poeng
  Har sittet og kost meg i noen timer med Maybach Lesteren og en korttidslånd gammel JCM800 kombo. Selv om både fingerferdighetene og lydmixerevnene er heller stusselige, måtte jeg bare prøve å få tatt opp noe som kan formidle litt av den godlyden jeg fikk manet frem. Selvsagt ble det meste rævva, men et par kutt kunne brukes Lester + Marshall + litt reverb på boks på første kuttet og TS808 + delay og en chorus på andre opptaket (først i pedalrekka)
 4. 1 poeng
  Dette er jo julepresent til deg selv. Du må ikke se på penga!!!!
 5. 1 poeng
  Gitarprodusentet som Martin, Taylor og andre er veldig klare på hvor viktig luftfuktigheten er for akustiske gitarer. De anbefaler 45-55 prosent (og heller litt i overkant av skalaen). Jeg har sett eksempler på at gitarer har sprukket i norsk, tørt inneklima.
 6. 1 poeng
  Tenker ikke så mye før jeg trykker "Send inn" ser du
 7. 1 poeng
  Innsiden av en akustisk gitar er ikke lakket :-)
 8. 1 poeng
  Bare jeg som syns det ser omlakkert ut? Ser ut som lakkflass pga. dårlig grunnarbeid som vim nevner. 100% omlakkert når jeg så andre siden. Ser den er solgt. Kjøpte du den @Troll ?
 9. 1 poeng
  Tror jeg hadde styrt unna, selv om det ikke behøver å være noe alvorlig. Jeg tenker at det er en grunn til at lakken sprekker og enten er det lakk som vil flasse mer pga. grunnarbeidet eller så er det treverk som beveger seg (altså er i ferd med å sprekke eller at gripebrettet løsner i limingen).
 10. 1 poeng
  Jeg har spilt gitar siden gitar siden 10-årsalderen (26 nå), men bare som en hobby jeg har drevet med alene. Nå føler jeg at jeg godt kunne tenkt meg å spille sammen med noen. Ikke for å gjøre noe stort og seriøst ut av det, bare for gøy. Er det noen flere i Osloområdet som bare spiller alene som kunne tenkt seg litt samspill?
 11. 1 poeng
 12. 1 poeng
  En gammel traver kom nettopp inn døra ! LP Trad 2012 nær ny stand - 50 s hals - 57 Classics - mild flametop - one piece kropp . Nydelig gitar , men halsen er for drøy for mine dvergfingre .
 13. 1 poeng
  Bare en liten oppdatering om luftfuktighet....:) Samtidig som den nye Taylor-gitaren kom i går fikk jeg også to stk D´Addario fuktighet/temperatur-målere i hus. De kobles til en app på telefonen via Bluetooth, slik at man kan kontrollere gjeldende fuktighet, og også se svingninger over tid. Jeg har en i kassa til den nye gitaren, og en i gitarskapet. Jeg har sammenlignet med andre digitale hygrometer, og ser at de nye gjerne viser 2-4 prosent høyere. Likevel godt innenfor de aktuelle verdiene, så dette fungerer bra. Her følger et par skjermbilder fra appen.
 14. 1 poeng
  Hallå. Trommis her. Stund siden jeg har spilt nå, men er gira på å komme igang igjen. Er gjerne med på noen jamsessions på Øvingshotellet.
 15. 1 poeng
  Steike for en gammel gubbe jeg har blitt ?
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.