Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 21. okt. 2018 i alle områder

 1. 3 poeng
  Jeg har startet på en ny Telecaster, den forrige(bjørkecasteren) ga jeg vekk i 60års presang. Denne blir av selje med topp av ask. Jeg har kommet til stadiet der jeg legger på lakk. De mørke partiene er "knuter" i treverket, jeg syntes det blir pent og liver opp utseendet. Det blir bridge med tre sadler i alle fall.
 2. 2 poeng
  Tja...nå glemmer du jo at gull låter mye bedre da.
 3. 1 poeng
  Jeg har limt tolex en gang og da brukte jeg gulvlim for vinylbelegg. Limet hefter bra med en gang men man har likevel tid til å justere. Laget en tråd om det som du kan se her.
 4. 1 poeng
  Den ene gangen jeg har limt tolex, brukte jeg Casco gulvlim (for vinylgulv, tror jeg?). Sitter fortsatt som, eh, limt, 11 år senere.
 5. 1 poeng
  Luftfuktersystemet til Planet Waves, Humidipak, kan gjenbrukes flere ganger - så ikke kast posene etter at de har tørket inn. Pakken med tre poser koster vel rundt 250 kroner, og det blir fort dyrt om du bare bruker posene 2-3 måneder! Jeg bruker de flere ganger. Når de tørker inn og blir harde, så legg dem i et miljø med høy luftfuktighet - for eksempel i plastbokser flytende i en bøtte med vann. Sett den gjerne på badegulvet, og legg et lokk over. La det stå en ukes tid, så kjenner du at de er blitt bløte og væskefyllt igjen. Obs - pass på at de ikke er i direkte berøring med vann.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.