Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 24. sep. 2018 i alle områder

 1. 15 poeng
 2. 2 poeng
  Da har jeg smelt på binding, nesten i hvert fall, på deluxe-kroppen også. Pusset ned toppen og la på stain, men det syns jeg ikke funket på or. Blir rødtopp igjen, men sikkert ikke før sommeren igjen.
 3. 1 poeng
  Fikk denne i posten i går! Som jeg har skrevet her noen ganger så har jeg vært på utkikk etter en Ibanez RG5XX en god stund nå. Egentlig så lenge jeg har spilt gitar, men andre gitarer har skjedd i mellomtiden. Syltynn hals, låter konge og ser feeet ut. ? Har ingen planer om å modde noe, bare holde den original.
 4. 1 poeng
 5. 1 poeng
  En kjapp runde med stikksag og fil i kveld, og plekterbrettet passer bittelitt bedre enn før ? Det får duge inntil videre ?
 6. 1 poeng
 7. 1 poeng
 8. 1 poeng
 9. 1 poeng
  Hadde en stratkropp i or en gang som ble forsøkt beiset, det ble helt krise... Det ble fin brun stain på de "flate" partiene mens contour og endeved ble helt svart. Prøver nok ikke på det igjen
 10. 1 poeng
  Som sagt, hei igjen. Jeg er jo egentlig et gammelt medlem, men av en eller annen grunn forsvant jeg ut herfra for en del år siden. Jeg synes det er fint å finne igjen mange "nics" fra tidligere. Selv har jeg ikke vært særlig aktiv hverken som gitarist eller elektronikk-mekker de siste årene. Men det kan jo endres. Så ja, jeg skal nå prøve å bli mer aktiv her igjen. Det skjer jo så mye fint her. Hilsen Hank ?
 11. 1 poeng
  https://www.guitarplayer.com/gear/frank-zappa-see-the-guitars-and-amps-behind-his-greatest-recordings-video
 12. 1 poeng
  Den Performence stratten han brukte i 1988 ble solgt på auksjon for 70000 dollar... https://www.julienslive.com/view-auctions/catalog/id/192/lot/82530/
 13. 1 poeng
  Hvis du stapper en Gigrig Humdinger inn i en av loopene skal det gå helt fint.
 14. 1 poeng
  Har null erfaring med den, men kan jo neppe være helt ubrukelig. Skal jaggu rusle innom Kjell og kjøpe en slik, takk for tips!
 15. 1 poeng
  Så bra du ble fornøyd med den!?
 16. 1 poeng
  Har to 560, en 1987 lipstick red og en 1990 grape ice.
 17. 1 poeng
  Var for noen uker siden og handla denne av @Sugardaddy65. 2012 Flying v i wine red Overraskende lett og godt balansert, og liker veldig godt 500t i bridge. Vurderer enten cream/aged white eller svart plekterbrett, men er vist veldig mange varianter ute og går. Wd music selger, men de krever at jeg lager et omriss på papir og sender det til statene, er det noen som har andre alternativ? Raw nickel pickup covers er også på vei, samt bridge og stop tail skal få en liten omgang for å ikke se så veldig bling ut.
 18. 1 poeng
  Hvorfor du skal spille elgitar må du svare på selv. Har du lyst til å spille elgitar? Svar A: Nei. Svar B: Ja. Hvis svar A: Ikke begynn å spille elgitar. Hvis svar B: begynn å spille elgitar.
 19. 1 poeng
  Det kan jo ingen andre enn deg svare på. Har du lyst til å spille elgitar? Da spiller du elgitar. Har du ikke lyst til å spille elgitar? Da gjør du det ikke. Jeg har for eksempel ikke lyst til å spille mandolin, så da lar jeg være
 20. 1 poeng
  Gjort en service - lakkrens polering - kroning og polering av bånd - truss justert etc - nut var spoton utrolig nok . Spiller bra med 1.3mm strengehøyde på 15 bånd nå med bra sustain . Er forundret av kvaliteten på denne Epi . Korea Epi er vanligvis noe bedre rnn Kina , men denne er ikke langt fra en middels Gibson . Den har mye bedre bånd enn den dyre Epi Bonamassa LP jeg hadde . De må ha vært heldige med denne . Pickups er noe 57 CH greier og funker " greit nok" . Litt hard diskant på bridge , men Burstbucker pro er verre syns jeg . Denne blir nok i samlingen ( til jeg evnt. får tak i en ekte early 80 s Korina V - lite sannsynlig ) . Gibson metall logo er selvfølgelig bestilt .
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.