Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 06. sep. 2018 i alle områder

 1. 2 poeng
  ... hvordan det er mulig å selge denne for så lite penger er en gåte. Det kan ikke være store avansen. Jeg vil påstå at denne kvalitetsmessig er minst på høyde med Fender Blues Junior (som koster nesten tre ganger så mye), men høyttaleren låter større og dypere, og reinlyden (iallfall med 12AY7) er klarere og mye luftigere. Denne er allerede blitt min øveforsterker nr. én. Den låter vesentlig bedre enn min Laney LC30, som vel er den ampen jeg har som er nærmest å sammenlikne med. Det eneste jeg har å innvende er at den ikke ser særlig bra ut, og at romklangen ikke egner seg til mer enn generell bakgrunnsbruk. Jeg har en MOD-klang på vei i posten, har oppgradert nesten alle amper jeg har hatt med klanger derfra. Men det blir vel uansett ikke noen surf-amp av denne med kort fjærklang. Som øveforsterker er den ypperlig. Liten og lett nok til å stå hvor som helst, og en 1W-bryter reduserer volumet til under det halve om det skulle være nødvendig. Tungt anbefalt, folkens.
 2. 2 poeng
  Spill de tonene du har lyst til å spille uten å bry deg så mye om hvilken skala de tilhører.
 3. 2 poeng
  Fra enkel photoshop skisse, til ferdig produkt. Redesignet noen rune versjoner av ESP og Eclipse logoene. Må si meg fornøyd med resultatet! ?
 4. 1 poeng
  I musikklære er et motiv er den minste musikalske enheten som meningsfylt kan stå aleine, i praksis noen få toner. Eksempel: I første sats av Beethovens 5. symfoni (Skjebnesymfonien) er de første ta-ta-ta-taaa et motiv. Tema er neste trinn i hierarkiet, et tema består av ett eller flere motiver satt sammen og variert.
 5. 1 poeng
  Så lenge strengene er tilpasset formålet kan man vel stemme gitar i hvilken som helst tuning? Bruker selv 12-60 i drop c på 24,75 og det fungerer utmerket for meg.
 6. 1 poeng
  Nærmest for moro skyld gikk jeg til anskaffelse av denne lille saken. 2 x EL84, reverb og Celestion-høyttaler. Prisen ble litt over 2000 etter at moms og frakt var betalt. Stor var overraskelsen ved første prøving. Denne låter ikke uvanlig bra for prisen, den låter rett og slett uvanlig bra. Celestion A-type er en høyttaler av ypperste merke, og ampen spiller reint og fint og høyt. Den vrengte for tidlig etter min smak, så jeg bytta ut 12AX7-en i V1 med en god 12AY7 jeg hadde liggende. Det gjorde også lyden mer transparent og detaljert. Utgangsrørene var mikrofoniske og klirret fælt ved visse frekvenser, to nye EL85-er fiksa den biffen. Romklangen er så som så (korte fjærklanger er vel alltid det), men funker greit opp til 5. Dette er ekstremt mye moro for to laken! Høyttaleren aleine koster vel en tusing, og er helt gull. Litt mindre gjennomtrengende mellomtone og litt mer bass enn den jevne Celestion. Overhodet ingen flatulens og heller ingen skriking. Så vidt jeg veit finnes ikke denne i 240V-versjon, så jeg bruker en stepdown-transformator. Ikke noe problem. Forsterkerdelen er visstnok identisk med Laney Cub 12R, men altså med vesentlig bedre høyttaler og fjærklang.
 7. 1 poeng
  Drop C på baritone vil bli tightere enn på en vanlig gitar, det er vel den største forskjellen. Men drop C er vel da baritone stemt i D med 6. steng i C (C-G-C-F-A-d), og det blir relativt tight på 5-1. streng, selvfølgelig avhengig av skalalengden og strengetykkelse.
 8. 1 poeng
  På telecastere kjører jeg i all hovedsak bridge/neck-kombo, og justerer litt med volum. Har forsåvidt ganske hotte pickups i alle tele'ne mine.
 9. 1 poeng
  Jeg personlig har ingen bruk for neck pickup. Sikkert derfor 50% av gitarene mine kun har bridge pickup.
 10. 1 poeng
  Ser nå at det er litt for lite Wes i tråden:
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.