Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 01. sep. 2018 i alle områder

 1. 3 poeng
  Så var det tid for nut. Fikk tak i en bit bein fra storfe og kappet det til et grovt emne. Slipte en side plan og hold denne mot vinkelen når jeg slipte neste side slik at vinkelen mellom sidene ble 90 grader. Merket så av høyden på nut'en. Monterte nut i en jig for å file spor for strengene. Prøvemonterte og deretter pusset over med 800 papir. Måtte finjustere på dybde på strengespor etter at den var montert men den jig'en jeg har for dette hjalp meg veldig slik at det ikke var så vanskelig å lage en nut. Det ferdige resultatet.
 2. 3 poeng
  Det det egentlig betyr er at du nå bør sette deg ned med gitaren og bli kjent med pentaton-skala. No offence, men jeg skjønner ikke hvordan du skal klare å få noe ut av alt du spør om. Keep it simple - lær deg pentaton-skala og bli kjent med og komfortabel med å bruke den i improvisasjon. For meg virker det som du gaper over altfor mye og at du per dags dato ikke har grunnlag og erfaring nok til å forstå de svarene vi gir deg.
 3. 3 poeng
  Jeg må vel tilbake til denne. Rg7620 hvor miccer er skiftet til dimarzio d-activators, tatt av finish på hals, skiftet inlays til abalone, blocket tremmen med ei beta teak, samt gravert både kropp og headstock med dremel og fylt inn med farge. En fantastisk arbeidshest.
 4. 2 poeng
 5. 2 poeng
  Er lenge siden denne kom i hus, men også lenge siden jeg har postet noe her inne. Vel i dag fikk jeg tatt med meg gitaren på en fotoshoot så da kunne jeg like godt opprette denne tråden. Gitaren er en Epiphone Sheraton (II) produsert i Korea i 1989.
 6. 2 poeng
  Svartnet for Gibson`n til slutt! Klarer ikke å holde fingrene av fatet når det er så lett å forandre hele fjølas uttrykk med et enkelt plekterbrett... ?
 7. 1 poeng
  Fant ett bein fra ei ku, lagde nut. Fantastisk! ?
 8. 1 poeng
  Skulle likt å vært i din armkrok.. Jeg mener kosekrok !
 9. 1 poeng
 10. 1 poeng
  Handlet en pedal med @Griffin. Pedalen kom i posten overraskende fort, og med på kjøpet fikk jeg en CD-plate med god musikk. Det kvalifiserer til kjempehandel! Handler gjerne (!) igjen.
 11. 1 poeng
  Solgte pedal til @Griffin, meget rask og hyggelig handel med over gjennomsnittet bra kommunikasjon.
 12. 1 poeng
  Etter og hatt lyst på denne gitaren i sikkert 15-16 år kom den endelig inn døra på onsdag. Har vært noen eksemplarer til salgs opp gjennom årene, men har liksom bare aldri blitt noe kjøp på meg. Fått spilt noen timer på den nå og den innfrir. Veldig lettspilt og låter like tøft som den ser ut, dog mulig jeg bytter pickups etter hvert for å få den mest mulig original.
 13. 1 poeng
  Omtrent bare det jeg har spilt på den til nå ? Funker sikkert til det også ? Jepp, KV1 ?
 14. 1 poeng
  What he said Alternativ er å slipe et gradvis fall på båndene fra 12 og oppover, men det er jo litt mer uopprettelig enn å teste en shim. Jeg gjør alltid dette ved båndsliping på mine gitarer og kun veldig lite "fall off". Bare sørg for å få å få laget en skikkelig shim av treverk når du har funnet riktig tykkelse med litt testing, ellers ryker mye av resonansen (papp, plekter etc. fjerner mye verdifull kontakt mellom hals og kropp).
 15. 1 poeng
  Prøv å legge et tynt plekter eller en shim på max en halv millimeter helt fremst i halslomma, for å se hvordan det funker. Action kommer til å bli høyere over alt, men det blir mest utslag høyt på halsen, så mindre og mindre nedover på halsen, til knapt merkbart ved de laveste båndene. Har lest at Jeff Beck gjør dette—da kan man ha snorrett hals og likevel veldig lav action. Funker det bra for deg kan du jo vurdere å få re-planert litt vinkel på kontaktflata på halsen, hvis du har mulighet til å justere action en del lavere ved bridge.
 16. 1 poeng
  Låter fint (hadde jeg bare hatt tid til å sette meg ned å spille )
 17. 1 poeng
  Vet ikke hvorfor, men dette klippet dukket opp i hodet mitt..
 18. 1 poeng
  Kjøpte Suhr Modern av Alfi. Smertefri handel og en meget hyggelig kar!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.