Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 15. aug. 2018 i alle områder

 1. 1 poeng
  Hvor kan jeg melde meg frivillig som moderator? Er innom her flere ganger daglig og leser det meste som blir postet på forumet. PM?
 2. 1 poeng
  Tviler på at du kommer til å få noe særlig ekstra for den i Norge, så jeg ville nok ha forsøkt eBay. Vet ikke om interessen for signerte instrumenter er så stor, men det hjelper at det er Tom Petty, at han relativt nylig har gått bort og at det er en Fender.
 3. 1 poeng
  Takk for hjelpen, folkens! Jeg var ikke klar over rørene var så dyre at de nesten ikke var verdt å bytte, (med mindre de var ødelagte). De rørene som er i nå var en bursdagsgave fra trommisen gamlebandet som også er elektroniker og kunne slikt. Som sagt vet jeg ikke hvordan den låter før jeg får testet den et sted, men kan oppdatere litt senere når jeg vet - om dere eller noen andre som ser denne posten kunne vært interessert. (Maksstørrelse på bilder her inne er så lav at jeg må finne en måte å size ned bildene jeg har av den.)
 4. 1 poeng
 5. 1 poeng
  Jeg er ingen ekspert på dette, men støtter McJostein sin vurdering av prisnivå. Jeg mener å ha sett brukte comboer av Studio 22. og Caliber 50 til rundt 4500 - 5000 de siste årene, så 4000 - 4500 tror jeg at du skal kunne få for toppen. Kabinettet, selv om det kanskje ikke er identisk med de som selges nye i dag, koster jo ca 15000 nytt, så 5000 er ikke usannsynlig, selv om du sikkert kan forsøke å ta halv pris av det det koster nytt. Dersom du har flightcase, kan du legge på litt:)
 6. 1 poeng
  Selg Kemper og kjøp deg en JCM800??
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.