Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 14. aug. 2018 i alle områder

 1. 2 poeng
 2. 2 poeng
  Eg har solgt ein 50+ topp og ein 1x12 50+ combo i løpet av ett par år. Eg tipper rundt 5000kr pluss/minus 1000kr ut fra stand på toppen. Sannsynligvis mindre enn meir - dei er ikkje så ettertrakta, sjølv om det er ein bra forsterker Kabinettet får nokon andre prøve seg på, men kanskje noko det samme for det også...? Sånn rundt 5000kr?
 3. 1 poeng
 4. 1 poeng
  Jeg er ingen ekspert på dette, men støtter McJostein sin vurdering av prisnivå. Jeg mener å ha sett brukte comboer av Studio 22. og Caliber 50 til rundt 4500 - 5000 de siste årene, så 4000 - 4500 tror jeg at du skal kunne få for toppen. Kabinettet, selv om det kanskje ikke er identisk med de som selges nye i dag, koster jo ca 15000 nytt, så 5000 er ikke usannsynlig, selv om du sikkert kan forsøke å ta halv pris av det det koster nytt. Dersom du har flightcase, kan du legge på litt:)
 5. 1 poeng
  Jeg har jo alle selvfølgelig disse SG ene . Først så varierer alle Gibson halser litt selv om de skal være like fra samme modell . Vanlige SG Standard har tykke 50 s lignende halser . Ikke like tykke som f.eks en R7 CS LP , men de er tykke . SG Special jeg har noen av ( ikke Faded ) har omtrent samme 50 s hals , men kan vær bitelitt tykkere en SG Standard . En bra SG Standard er like bra gitarer som SG 61 Ri - (etter min mening) . Jeg har en bra SG 61 Ri liggende . SG 60 s Tribute har slankere 60 s halser og 24 bånd - disse er bra SG `er . En av de tre jeg har vurderes solgt .
 6. 1 poeng
  Dratt fram en god, gammal 90-tallstraver - Weezers ‘blue album’. Gitarlyden på ‘In the garage. Stramme saker!
 7. 1 poeng
  23 juli satt jeg på øya Elba og hadde fått aksept på at en FB venn i USA ville kjøpe denne 1989 Necromancers Castle og sende til meg. Svevde under hele middaggen den kvelden. Selger ville ikke sende ut av USA. Bildene og beskrivelse av gitaren skremte bort alt som kan krype å gå der borte. Men jeg er vant til å kjøpe det ingen andre vil ha. Herlig å få ting på stell igjen. Har ingen Usa Custom i samlingen. De er vanskelig å få tak på her i Scandivavia. Bridge pup F3 er rimelig sjelden og bekreftet av Ibanez doktor Tony Kåreid som noe av det beste som finnes til prog/shred. Selger sa at lyden kom og forsvant. Det var kun en ledning fra F3 som var falt av fra bryteren. Det ble utallige runder med lakkrens, polering og voks behandling. Og litt flikking av lakk sår. En bit av headstock var pålimt og mye av logo borte. Tok en sølv lakkpenn og prøvde å gjenskape den. Resultatet kunne en 5 åring klart like bra. Men synes det alikevel ble bedre en utgangspunktet. Den største skaden på bunn av gitarer ble fikset ved å bygge opp med superlim. Deretter sikling og små tynne lag med sort negllakk. Regner med at det er unødig å nevne hvilke bilder som er fra Ebay. Føste kvelden i hus stod den på stand ved siden av TV'n. Satt og så mere på gitaren. Kun en kort stund. Ble sent. Holdt på nonstop fredag fra 16.30 til 02.00. Våknet 07.00 lørdagen ivrig etter å fortsette.
 8. 1 poeng
  I et forsøk før svømmebasseng er kroppen nå frest ut i ‘Nashville’-stil. Vekta sank med 100g. Om jeg har flaks er jeg nede på 2350g eller så når jeg får frest ut halslomma. Litt sloppy arbeid med utfresingen. Skal ta en runde for å få jevnet ut bunnen av pickup-cavityen. Litt flising på toppen, men det regner jeg med fikses fint ved å dra av 1 mm eller noe med planhøvel. Har sett blant annet Ron Kirn pleier å gjøre det som siste ledd før man går over med sandpapir før porefyller, sealer og hele den biten der.
 9. 1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.