Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 05. aug. 2018 i alle områder

 1. 2 poeng
  Muligens en klisje å påpeke men Mark Knopfler har jo hatt sine øyeblikk.. f.eks på Brothers in Arms (84' Les Paul 59 Reissue I en Marshall JTM 45). Stephen Stills kan vel også trygt nevnes i en tråd som omhandler fet gitarlyd.. kanskje ikke så rart nå man tenker på hvilken utstyrspark han hadde tilgang til.. gylne årganger av Gretch, Gibson (Firebird, Super 400), Martin og Fender i klassiske røramper... tatt opp på bredt spolebånd med Neumanns..
 2. 2 poeng
  Samme låtskriver, tekstforfatter og (på studioversjonen) produsent.. men en litt annen gitarist. Les Paul Jr med P90, Sunn forsterker og muligens en fuzzboks (Astro Tone):
 3. 1 poeng
  Det slår meg at jeg egentlig liker alle lydene folk har omtalt eller posta i denne tråden. Det som tar knekken på meg i SWLABR er lyden i dobbelstoppene Clapton spiller i verset---høres ut som en kamp på liv og død i sluttrinnet på den ampen. En annen låt med fantastisk lyd, som jeg alltid vender tilbake til er denne:
 4. 1 poeng
  Må si meg enig med @Naigewron, ser helt riktig ut med hvitt på blond med maple neck.
 5. 1 poeng
  Enig med Truckster igjen Må ha rosewood til mint
 6. 1 poeng
  Et komplett umulig spørsmål siden det er så mange forskjellige smaker og varianter, men jeg kan trekke frem en fyr som jeg alltid har syntes har den ultimate tungrock-lyden. Det er mange år siden jeg stort sett sluttet å høre noe særlig på prog metal o.l., men gitarlyden og riffingen til Jørn Viggo Lofstad får meg fortsatt til å makse volumet på musikken.
 7. 1 poeng
 8. 1 poeng
 9. 1 poeng
 10. 1 poeng
  Tekrø live. Tenker da på da han komper. Helt rått.
 11. 1 poeng
  Kunne ha gjort en veldig interessant sammenligningsvideo av disse!
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.