Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 04. aug. 2018 i alle områder

 1. 7 poeng
 2. 2 poeng
 3. 2 poeng
 4. 2 poeng
  Sort var tøft det, men synes det hadde funka bedre hvis sortfargen på gitaren hadde vært litt fadet el no, slik at brettet kom bedre frem. Den føltes rett og slett uferdig med sort. Inspirasjonskilden til Esquiren var en jeg prøvde hos Vintagegitar, minus relic. Vurderte parchment, men når alt det andre skinner som nytt, så tror jeg det hadde blitt rart.
 5. 1 poeng
  Nå hører jeg mest på heavy, så er veldig lett å finne noe black sabbath som jeg synes er helt prima.... Men David G's lead tone på denne låten er av en helt annen verden i mine ører! ??
 6. 1 poeng
  den har annen lakk enn de "vanlige Epiphones", har ganske beefy halsprofil, bra pickups og er flott å spelle på. vekt på ca 4.3 kg
 7. 1 poeng
 8. 1 poeng
 9. 1 poeng
 10. 1 poeng
 11. 1 poeng
  Sort er nok det eneste riktige til den gitaren. Til nøds anodized gold.
 12. 1 poeng
  Du har nok rett, Chuckie !
 13. 1 poeng
  Don’t go there. Det er ikke riktig kulør på gitaren. Skilpadde passer til rødtoner, grønt og sort. IMO.
 14. 1 poeng
 15. 1 poeng
  Family portrait ? Gibson LP Classic med Classic 57 og 57 Plus humbuckers ESP Eclipse II med Seymour Duncan Jazz i hals og Distorition i bro. LTD EC1000 med GFS Vintage 59 i hals og Gibson Burstbucker i bro. Har en Dimarzio Tonezone som jeg vil prøve i bro istedenfor. Epiphone Les Paul Custom med EMG, men har et sett med GFS Fat Pat og Crunchy Pat som skal bli installert. Denne er mest symbolsk.
 16. 1 poeng
  Blitt skikkelig gode venner vi to. Liker også hvor stabil halsen er (roasted maple). Vanskelig fotoobjekt, iallefall når komboen er svart gitar, mobil og kveld.
 17. 1 poeng
  Ikke helt en tele, men riktig form på kroppen iallfall
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.