Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 17. juni 2018 i alle områder

 1. 3 poeng
  Da venter jeg bare på at flightcasen skal bli ferdig, så er den på vei til meg! Wohoo!
 2. 1 poeng
  anbefaler Edmire P90. De har fantastisk lyd, og ved å innstallere en miniswich kan du få tre forskjellige lydbilder. Ved å bruke en spesialbestilt swich kan man velge opptil 7 forskjellige lydbilder. Dessuten iom at de er norskprodusert slupper man å tenke så mye på moms/ toll/ frakt tematikken. Det som er bra nok for feks Øystein Sunde og Jarle Bernhoft for å nevne noen, er bra nok for meg.
 3. 1 poeng
  Har selv hatt stor glede av GFS Mean 90., fantastisk pickup. Men det var før frakten ble dyrere enn varen.
 4. 1 poeng
  Det er så mye bra på markedet at det er lett å gå seg vill. I den ene SG`en min står det helt standard Duncan Vintage p90 og de låter fresht i den gitaren. Ellers har jeg brukt mye mikker fra Jess Loureiro i Spania og Tyson Tone fra USA. http://jlguitars.eu/shop/index.php?id_category=7&controller=category&id_lang=4
 5. 1 poeng
  Til det siste: Tipper det. Ang. andre pickups, så har jeg god erfaring med både Lollar (veldig artikulerte og fine) og Fralin. Liker kanskje Lollars best. Har ikke prøvd hverken Duncans eller Bare Knuckle, men denne stacka Gibson P90-saken låter veldig døllt og slapt, syns jeg. Forøvrig (sånn prismessig) så har jeg ganske gode erfaringer med GFS, rett og slett. De er billige og ganske spanky.
 6. 1 poeng
  Hehe, må nok vente på tlf fra Hamar først før den blir lagt i kurv ja ?
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.