Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 24. mai 2018 i alle områder

 1. 5 poeng
 2. 4 poeng
  Det går unna i Franks buy&sellnonstop.com
 3. 3 poeng
 4. 2 poeng
  Ting tar tid, men litt har man da fått gjort ? Bilder sier mer enn tusen ord, så jeg slenger inn et par ? (PS: ikke ferdig med å legge klarlakk ennå)
 5. 2 poeng
  Nå blir jeg å bruke Badgeren helt til det dukker opp en Pink Taco til vettig pris. Lite spennende nytt her mao:)
 6. 2 poeng
  Jeg skrev for et års tid siden at jeg skulle komme med mer info etter testing.. Here we go: AF12 gir såpass god klassisk high gain at jeg solgte Marshall-toppen. Jeg har ikke savnet den ennå. Jeg sender ett signal med kab sim rett i PA, og ett uten kab sim til en Fender Blues Deluxe som fungerer som monitor hvor jeg kan hente opp feedback. I konsertsituasjon med liten tid og lånt utstyr, kan jeg sende signalet rett i Power amp på det stacket som står der med oppmikket kab. Null stress. Dette er selvfølgeligheter for de fleste av dere, men lell a gitt. Av effekter, bruker jeg kun delayen fra AF12. I tillegg har jeg Wah (Buddy Guy), EVH phase 90 og Boss PS-5 på pedalbrettet. Jeg brukte litt tid på å prøve forskjellige overdrivepedaler i front, men jeg endte opp (foreløpig) med å bruke TS/OD som ligger i AF12. Det fungerer fint i det bandet jeg øver jevnlig med (der ideallyden er Brian Robertson 1983), men jeg kommer sikkert til å nerde mer på dette når jeg får tid. Edits er veldig intuitivt og enkelt når man kobler til en laptop. Programmering kun fra display har jeg ikke prøvd. Ser for meg at det er kronglete greier. Jeg fikk ikke opp alle ampene i starten, men en e-post til Tom King ble raskt besvart og en oppdatering løste problemet. Det er ikke så mye negativt å si. Bortsett fra at vi som er født på 70-tallet vet at det er litt døllt med pedalbrett preamp.
 7. 1 poeng
  Tullsnakk... det er de samme som sier rocken er død ?
 8. 1 poeng
  Komme med min jeg oxo...
 9. 1 poeng
  Prøvde meg på noe nytt, døtta brettet i en koffert. Samtidig som jeg kvitta meg med en del som bare står til pynt. Mangler bare en Tumnus og en liten nett strømforsyning.. Og ett brett til, til å ha resten av pedalene på..
 10. 1 poeng
  Mange her driver vel på slik, selv om du er mer ekstrem enn mange Morsomt å få prøvd masse forskjellig utstyr.
 11. 1 poeng
  Jeg går som regel i pluss uansett så her er det bare moro å spore:)
 12. 1 poeng
  Du skal ha for å ta all ‘driden’ med glimt i øyet. ? Så lenge du ikke sitter med gjeld oppunder øra ser jeg ingen grunn til ikke å ha det moro i hverdagen.
 13. 1 poeng
  Her på forumet er det vel katteburste som gjelder?
 14. 1 poeng
  Egentlig så burde jo disse new gear trådene dine sendes på snapchat så de forsvinner like fort som utstyret??. Grattis med fet midlertidig amp da:)
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.