Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 21. mai 2018 i alle områder

 1. Je var ikke fornøyd med fargen som ble av den oljebaserte lakken, så jeg slipte bort og farget opp vannbasert lakk. Det ble gult kan du si... nå er det våtsliping, og det går sakte fremover. Men det blir. Det er veldig fint spill i treverket, det kommer frem etterhvert som lakken blir blankere.
  5 poeng
 2. Forsterkeren ble til slutt levert inn til noen med peiling, og problemene skyldes mest sannsynlig en dårlig jobb da strømforsyning ble reparert (mulig kaldlodding). I tillegg reparert jordforbindelse til 2 motstander og 2 rørsokler loddet på nytt. Kontrollert rørene og byttet de dårlige. Nå spiller den som den skal!
  2 poeng
 3. Da er det flere videoer på kanalen, presets modes og snapshots (kommer) Videoer
  1 poeng
 4. Jeg sa en gang til dama at jeg skulle holde meg til Jem og RG. Jeg løy. 2018 startet rimelig heftig. Blir vel ønsket dit pepper'n gror av en del fordi jeg var raskt ute på Finn og forhåndsbetalte uten å se gitarene. Har tatt en del sjanser med det. Men det går som regel greit. Sier ikke så mye om hver enkelt men alle er velkommen i samlingen. Om alle blir vil tiden vise. Det har vært utallige timer med fix og steup. Ibanez RG 565 Ibanez JEM 77 VBK Ibanez Artist AR-300 Ibanez EX350 Ibanez RG 770 Ibanez RS 440
  1 poeng
 5. Jeg har den, og uten å lage en review er HX en fantastisk enhet. Som jeg har skrevet tidligere har den erstattet hele pedalbrettet mitt, og jeg har solgt alt uten emosjonell tilknytning. Med tanke på at den koster like mye som én strymon (storgutt) var valget lett for meg! Har laget et par videoer om den, dog ikke noe lydgjnnomgang, men jeg kan gi en link dersom det er ønskelig Kan godt lage en lyd-video h is dere ønsker det altså!
  1 poeng
 6. Mener du bjørk vokst nord for polarsirkelen eller fjellbjørk generelt? En liten oppdatering på denne: har slipt opp til og med 320 korning. jeg la første strøk med lakk i dag. Herdins oljebaserte lakk.
  1 poeng
 7. Her er en låt jeg har jobbet med den siste tiden. Ta gjerne en lytt? https://m.youtube.com/watch?v=nTCFrUHYdp4
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.