Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 19. mai 2018 i alle områder

 1. 4 poeng
  Denne dukket opp etter en del frem og tilbake, og etter at jeg hadde avskrevet muligheten for en handel. Det er en 2007 modell, som blant folk som kan slikt, er laget i en periode med en anerkjent masterbuilder hos Gibson. Halsen er veldig spillbar og gitaren er nesten helt strøken.
 2. 3 poeng
  Gibson L-4 CES sunburst må med her?
 3. 2 poeng
 4. 1 poeng
  Det er på tide med en tråd med bilder av kule /coole jazzgitarer. Her er en av mine:
 5. 1 poeng
  Bud Powell - Celia Lennie Tristano - Line Up John Coltrane - Straight Street
 6. 1 poeng
 7. 1 poeng
  Armondo's Rhumba med Chick Corea er en kul jazzlåt.
 8. 1 poeng
  Fikk virkelig prøvd den ut i øvingslokale i sta og du hellige dykker hvor stort det låter. Den har ikke vært i bruk på ca 10år så jeg hadde glemt hvor stort det låter. Men herre så høyt. Kan nok regne med problemer med lydmann på neste spillejobb ?
 9. 1 poeng
  Nydelig er ordet—gratulerer!
 10. 1 poeng
  En med f-hull og en med J i navnet. Har aldri spilt jazz med dem, men de er kanskje jazzgitarer...
 11. 1 poeng
  Observante lesere/seere får kanskje også med seg at Stern bruker patchkablene som følger med Boss BCB-brettet (billigkabler med støpte plugger), og at han henter strøm fra en 20$ 1 spot daisy chain adapter. Med tanke på reisebudsjettet lønner det seg neppe å drasse rundt på 2 stk Spx-90 i en hardcase rack for å hente ut 1 stk fabrikkpatch.. (og Bohlinger foreslår derav at han bruker en eldre Boss Pitch Shifter for liknende effekt..).
 12. 1 poeng
  Da er den endelig ferdig! Bedre sent enn tidsnok som man sier. Har ikke fått testet om jeg har fått til elektronikken riktig enda, da jeg ikke har noen forsterker. Lydklipp og bedre bilder kommer etter hvert.
 13. 1 poeng
  Jeg hadde besøk av en Gibson Johnny Smith og en Gibson L-4 CES VSB (på veggen) i forrige uke. De passet godt inn i miljøet, og er ærke-kule jazzgitarer:)
 14. 1 poeng
  Ingen jazzmann men tror denne jazzer i rette hender
 15. 1 poeng
  Denne funker også godt til litt jazza lyd. Den låter bra med de tre forsterkerne jeg har:-)
 16. 1 poeng
  cubase 8 , win 7, PreSonus firewire 8 channel preamp interface. Satte den opp for et år siden på en egen pc med ekstra mye ram og god prosessor ,optimaliserte windows for cubase og daw. Alt fungerte perfekt og med low latency,tok ut ethernet kabelen......... har ikke koblet pc' en til internett siden da.... alt fungerer perfekt ennå ? , oppdaterer ingenting av software, kobler den ikke til internett.......
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.