Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 08. mai 2018 i alle områder

 1. Hei! Registrerte meg her på forumet da jeg har lest mye interessant her. Og ikke minst sett bilder av mange flotte gitarer Har spilt gitar siden barneskole via rockeverksted på ungdomsskole og siden flere dårlige (men gøye) band. Har de siste årene kun spilt hjemme og etterhvert mange barnesanger. Men har fortsatt å høre på gitarbasert musikk hver dag, selv om det nå sniker seg inn alt. country mellom den harde og den klassiske rocken. Spiller nå kun akustisk gitar, og har en drøm om en gang eie en Gibson. Kan ikke forsvare den investeringen nå, men kanskje senere? Under ser
  2 poeng
 2. mulig denne allerede har blitt lagt ut, men om ikke; sett på kjelen og kos deg glugg. bare IA Eklundh er grunn nok til titte på denne.
  1 poeng
 3. Ser det er mange kattefolk her inne. Dette er cats on amps tråden , post bilder av pusene deres på ampene deres Her er Lara og Salma.
  1 poeng
 4. Denna står det navnet ditt på @Aphelion ?
  1 poeng
 5. F**k it,jeg pussa ned og la på et godt lag med shellac i bunn, så får vi se hvordan det blir nå.. ? Det var shellac i bunn sist også, men mistenker at det kanskje ble for sparsommelig påført..
  1 poeng
 6. Mulig engelskmennene gjør det bedre ?
  1 poeng
 7. Danzig skuler fra toppen av Catampen.
  1 poeng
 8. 1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.