Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 06. mai 2018 i alle områder

 1. Har hatt et RD-kit liggende et års tid. Har endelig litt tid til å begynne. Startet med å pusse ned kroppen, og fått på ett lag med beis foran og på kantene.
  10 poeng
 2. Google skaffer oss all trafikken. Søker noen på kjøpe en eller annen gitar, så kommer gjester (søkeren) hit. Dette er i grunnen veldig mye av kjernen av det vi holder på med. Vi har dårlig struktur på ting, så man bommer ofte, men det er en helt annen diskusjon. Nå er det blitt sånn at skal vi benytte en liten filletjeneste som Google map API så må vi legge inn kredittkortnummer, så sjekker de antall kall vi benytter på den filletjenesten, før de tar betaling fra mitt kredittkort. Det kan f.eks. være at jeg ønsker å klikke på en ip adresse for å se hvor vedkommende medlem bor, noe som ege
  6 poeng
 3. Har lagt på en del beis på toppen nå, men er litt usikker på om jeg er helt fornøyd. Virker som det er noen områder som ikke vil ta til seg beisen skikkelig, og dermed fremstår som litt skjoldete. Se f.eks nede til venstre. Ellers så begynner toppen igrunn å bli sånn som jeg ønsker. Hva ville dere gjort? ?
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.