Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 01. mai 2018 i alle områder

 1. 5 poeng
  Ser det er mange kattefolk her inne. Dette er cats on amps tråden , post bilder av pusene deres på ampene deres Her er Lara og Salma.
 2. 5 poeng
  Danzig skuler fra toppen av Catampen.
 3. 5 poeng
 4. 4 poeng
 5. 3 poeng
  Noen av disse kvalifiserer kanskje.
 6. 3 poeng
 7. 2 poeng
  Strengevinkelen over nut er ikke flat på Fender heller, selv om hodet i seg selv ikke er vinklet. Hvis det ikke hadde vært vinkel over nut, ville ikke gitarene funket. Det er heller ikke bare Gibson-gitarer som får problemer med stemming hvis nut ikke er bra nok filt. Vinkelen på headstock på en Gibson, er en stor del av det som gjør at en Gibson spiller og låter som den gjør. I den grad man kan kalle det "en teknisk feil", så er det at konstruksjonen gjør at man lettere får halsbrudd ved headstock enn på gitarer med rett headstock, hvis man hiver gitaren i gulvet.
 8. 2 poeng
  @Aphelion - dette må være himmelen for deg!
 9. 1 poeng
  Jeg tror ikke jeg har en tråd gående her fra før, og siden jeg er en hore etter internettpoeng og liker å vise frem, eh... utstyret mitt, så må jo det gjøres noe med. Kan åpne med riggen jeg koser meg glugg i hjel med hjemme for tiden; min Tacotele og lille pedalbrett basert rundt en Atomic Ampli-Firebox. Hvem trenger vel en ekte forsterker? Kunne aldri brukt den hjemme uansett Bruker brettet med bass og akustisk også, funker flott som fjell. Litt bedre bilde av brettet:
 10. 1 poeng
  Jeg skulle egentlig selge denne for en annen, men endte opp med å kjøpe den selv:)
 11. 1 poeng
  Jeg hadde besøk av en Gibson Johnny Smith og en Gibson L-4 CES VSB (på veggen) i forrige uke. De passet godt inn i miljøet, og er ærke-kule jazzgitarer:)
 12. 1 poeng
  Engasjementet i denne tråden fikk meg til å endelig bytte cap'en på min egen gitar (strat med Eric Johnson wiring.)Satte i en 0,001 uF på tonepotene for ca. 5 år siden.Den hadde nesten ingen hørbar effekt,hehe,så nå fikk jeg endelig inspirasjon til å bytte den til en 0,047,slik at det faktisk har effekt å ratte på tonekontrollene
 13. 1 poeng
  Jaaaa ! Flere katter på GN ??
 14. 1 poeng
  Ingen grunn til at du ikke skal være fornøyd. Dette er den jevneste appelsinfinishen jeg har sett. Imponerende!
 15. 1 poeng
  La for all del toppen være noenlunde transparent i hvert fall. Den ser jo helt knall ut!
 16. 1 poeng
  Oj. Her er det appelsin så det holder. Det er ikke meningen å være negativ, men siden det er såpass jevnt som det det er, så kanskje du burde overveie å tenke at "dette ble egentlig ganske kult, så jeg lar det være". Alternativt kan du la være å slipe, og legge på noen lag med kontrastfarge, litt knalle farger, tenk rød, grønn eller gul. Så kan du slipe. Da får du en unik gitar. Det å slipe ned dette og buffe opp til glans er vanvittig mye jobb. Dette er ikke ment som kritikk, jeg har klart noe lignende en gang i tiden da jeg glemte å åpne lufteskruen på tanken til lakksprøyten. Vi har alle vært der. Tanken din om en pause er veldig fornuftig uansett. Pusser man for tidlig, blir det som å glatte ut varm tyggegummi, og det er ikke mulig.
 17. 1 poeng
  Ble nysgjerrig på disse kinesiske byggesettene på ebay, og siden jeg mangler en semi hollow så tenkte jeg å teste et es335 kit fra Pango. Forventet ikke all verden da prisen er rimelig latterlig. Headstocken er litt vridd, hullet til truss rod er borret skeivt og nut er ALT for høy. Fikk ett strøk Tjæralin Varde med ett lag klarlakk oppå. Lyden er overraskende bra. Få slipt til nut nå så blir denne over all forventning ?
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.