Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 01. april 2018 i alle områder

  1. 2 poeng
    '' Fikk lyst på ett lite prosjekt, så tok frem en gammel Cort (?) lp-kopi som jeg har hatt stående. Har prøvd litt av hvert av relicing som ikke har blitt spesielt bra. Tenkte å gå over bånd og sånt, og slipe den helt ned. Tenkte å gå for alt nytt av elektronikk og hardware. Jeg vurderer å beise den litt og holde den i "natural finish" eller helt i andre enden av skalaen å gå for en sparkle finish. Hva ville dere gått for? Gode tips om elektronikk og hardware, eventuelt noen som skal kvitte seg med noe som kan fungere, så skrik ut.
  2. 1 poeng
    Hvis du skal beise og ha en naturlig look så må du være nøye med å slipe bort all gammel lakk og begynne på rent treverk. Hvis ikke blir resultatet deretter, med flekkvis manglende farge. Hvis den har fint treverk på toppen ville jeg vurdert en natural finish.
  3. 1 poeng
    Det er lite aktivitet på diy- delen av forumet for tiden...men en liten oppdatering herfra Dette ble et problemprosjekt, har hatt diverse feilslåtte forsøk på binding, og den har ligget på hylla en stund pga dritlei. men i dag prøver jeg en gang til. Det virker som bindingen jeg bruker er veldig sprø, den har knekt på tuppen av hornene og masse små sprekker rundt om på kroppen. Jeg freste vekk den gamle og har limt på en ny En, denne gangen bøyde jeg den på forhånd med en varmluftpistol, og da lot den seg bøye rundt hornene. Så får vi se når jeg tar av teipen igjen.
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.