Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 28. feb. 2018 i alle områder

 1. 4 poeng
  Straks på vei! Min andre Maybach Lester 59 Midnight Sunset! Denne skal jeg ha leeeeenge og minimum til bandet er oppløst!! Jeg lover.
 2. 3 poeng
  Samme her. Har økt fra 2 til 10 gitarer etter at jeg sluttet i band for ca 5-6 år siden.
 3. 3 poeng
  For min del var det motsatt. Etter at jeg sluttet å spille i band, måtte jeg slukke tørsten / mangelen ved å kjøpe flere gitarer.
 4. 3 poeng
  Hehe nei sikkert ikke for de fleste men jeg synes (høres kanskje merkelig ut men men) at det er ganske kjedelig og veldig lite inspirerende/motiverende å alltid sitte hjemme og spille alene og ikke kunne dele det man skaper med et band eller et publikum. Å sitte og spille til andres låter er totalt uinteressant så får satse på at det blir band virksomhet noen år til fremover:)
 5. 2 poeng
  Trenger ikke band for å forsvare å ha gitarer vel
 6. 2 poeng
  Bra bilder tatt nettopp ute i nordavinden .
 7. 1 poeng
  Ja du trenger bare velge riktig lenge på knappen.
 8. 1 poeng
  Hvor er det folket kjøper slike selvklebende dingser til å feste kablene under brettet? Googlet «selvklebende kabel» men det gikk jo ikke veldig bra.
 9. 1 poeng
  Kanskje en avsporing, men hvorfor fikser du det ikke selv? Er da ikke da så vanskelig, selv jeg klarer det. Når det er sagt, så er jeg tilhenger av at man pakker skikkelig.
 10. 1 poeng
  Låter mye bedre nå og veldig fin sustain i denne LP . Er en av de beste non-CS LP jeg har hatt fingrene i denne . Temmelig hot BB3 og men himla mye bedre enn JB som var i før . Neck er flott lyd og middle funker posisjon veldig bra og .
 11. 1 poeng
  Ja det er mer enn nok topend på 498t...for mye for min smak . Men bytter ikke i en billig LP Studio . Mekking av en bedre LP på gang...Fikk satt i bedre pickups nå + service . Snart testing . Alnico 2 Pro neck og Burstbucker 3 i bridge . Får se om dette funker bedre .
 12. 1 poeng
  Ikke så ofte jeg orker å lage en NGD tråd lenger, men denne synes jeg fortjener det Gibson Les Paul R9 fra 2000. En litt sånn "hellig gral" gitar i min bok. Har hatt lyst på en veldig lenge, men det er ikke en gitar i et prissegment jeg opererer i så altfor ofte. Originalen er jo selvsagt utelukka, om jeg ikke skulle få både en og to telefoner fra Norsk Tipping! Rimelig tjukk hals på denne, men en fin C-profil, uten så mye skuldre, så jeg synes den er komfortabel. Per nå står det en Seymour Duncan Seth Lover i neck, og en Seymour Duncan JB i bridge. Kommer nok til å bytte ut JB'en i denne med muligens en Seth Lover der også, men ikke helt bestemt meg for hva jeg skal velge av pickups enda. Elektronikken tror jeg kanskje også er bytta, men ikke helt sikkert på hvordan de kom originalt. Mener å ha sett at de kom med orange drops, og det er det ikke her. Kommer et "gutshot" lenger ned, så om noen har noen synspunkt på hva som er gjort, del gjerne Vekta tikker inn på fine 3,7kg. Føles ut som halsen er halvparten i seg selv. Mye akustisk lyd. Nitro'n har gulna mye, så binding, med unntak av et felt på oversiden av halsen er ganske så gul, samme med Gibson logoen på hodet. Jeg er langt ifra en god fotograf, men hva er vel en NGD tråd uten bilder? Her kommer en liten haug ? Aner ikke hva det "Mike" merket er, men det er uansett der
 13. 0 poeng
  Ny LP Studio hentet . Forferdelig dårlig pakking av selger med knekt headstock som resultat . Orig . Gibson kasse med bitelitt tynn papp rundt holder ikke . Jeg hadde aldri sendt en LP pakket så dårlig . Jaja - felemakeren min får mer arbeid i hvert fall . Selger nekter sikkert å betale noe som vanlig......Den er fikset før så gjør ikke stort annet enn ekstra kostnad . Som advarsel til dere som driver med "slapp " pakking . Gibson SG/LP tåler lite .
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.