Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 04. feb. 2018 i alle områder

 1. 8 poeng
  Lenge siden jeg har vært her inne, men kan oppdatere med nye pickups og elektronikk i denne lekkerbisken min
 2. 1 poeng
  Jepp, jeg har ihvertfall det i min fra 2010.
 3. 1 poeng
  Hei! Ring Stordahl musikk (4sound) i Moss. Jeg spurte dem før jul om de servet amper, og de svarte at de kan ta i mot. Har visstnok en kar/firma som tar seg av sånt.
 4. 1 poeng
  Får se når jeg har fått fylt alt av sprekker og sår. Ser greitt ut på avstand, men man ser fort at dette ikke er høykvalitets-treverk om man ser litt nærmere. Tenkte dette var et passende prosjekt til å trene på lakkering og alt det måtte medbringe
 5. 1 poeng
  Utifra posten din så vil jeg anbefale en lesing av tråden før du poster. Det blir en pen erfaring
 6. 1 poeng
  Ta en titt på aller første bilde i denne tråden ?
 7. 1 poeng
  Jeg elsker Ebony - synd at Gibson har sluttet helt med det og bruker plastikk nå . Selv om det ser veldig likt ut , så er det "psykisk belastende" på meg med plastikk fretboard på en Gibson USA gitar . Jeg hadde ikke tatt den inn hvis det ikke var for Ebony på den . Er fin svart Ebony og . En kompis har en lik denne Studio men fra 1991 - den er kremhvit nå . Den er flott .
 8. 1 poeng
  Vil bare si at jeg stemmer for å la finishen være naturell. Syntes den ser tøff ut as is:).
 9. 1 poeng
  En kjapp prøve-montering i dag ? Til min store irritasjon passet ikke plekterbrettet jeg hadde bestilt, kroppen er nok ikke helt riktig formet i forhold til en original tele... så jeg må nok til med «custom made» plekterbrett. Noen som har erfaring med dette, hva slags verktøy er passende til utskjæring? Ser Stewmac har en fres til dette. Ellers så viser det seg at halsen har 22 bånd og et lite overheng på gripebrettet...vurderer å fjerne dette da det i mine øyne ikke ser pent ut ?
 10. 1 poeng
  Et band jeg har oppdaget i nyere tid, og min personlige favoritt av alle disse "nye" retrowave aritistene... CARPENTER BRUT!
 11. 0 poeng
  Utifra fotoet så vil jeg anbefale en polering av kroppen før montering. Det blir en pen strat
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.