Web Analytics
Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 21. okt. 2017 i alle områder

 1. 2 poeng
  Nå har jeg lagt opp fullstendig og kjøpt Yamaha sin toppmodell Tyros keyboard. Det er keyboard jeg egentlig kan spille. Om breadcasteren noen gang blir ferdig tror jeg, men vet ikke når. Da skal jeg legge bilde. men jeg har mistet interessen.
 2. 2 poeng
  Vet ikke om denne er innafor, men jeg handlet en Framus Hollywood DC Blackrose idag til 2000.- Vet ikke hva de kostet nye, men nettet har nevnt 1000$. Den ser helt ubrukt ut og båndene er ikke rørt da tidligere eier brukte den til slide. Jeg hadde ikke stusset om denne hang i en butikk som nygammel. Eneste jeg har gjort er å senke strengene og gått over med en klut.
 3. 1 poeng
  fant her https://www.sloyd-detaljer.no/sortiment/tre-metallsloyd/bomullstau-trefiner-flettenever/lind-5334
 4. 1 poeng
  Høy output var den største grunnen til at jeg bytta ut mine, alt for lite dynamikk. Alt av overdrive ble til distortion. Byttet til et sett med Bare Knuckle Riff Raff i Exploreren, og DET var andre boller.
 5. 1 poeng
  For én gang skyld, legg litt effort i det du poster
 6. 1 poeng
  Reverb har vel lydmannen på mikseren...
 7. 1 poeng
  Jaja jeg får lære (tvinge) meg til å ikke hate Bieber , bibelsalmer og countrymusikk nå......gi fa...... jeg tar heller frem Charvel`en..det blir nok til det siste . Det er jo fredag tross alt . Den er i hvert fall i meget pen stand .
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.